Hvordan man laver en Skylight i køkkenet

November 15

Ovenlys let bringe naturligt lys, varme og værdi til dit hjem. De sparer også dagtimerne elektricitet og lad du drage fordel af solen. At have en skylight er gavnligt, især i køkkenet, hvor tilstrækkelig belysning er en prioritet. Ovenlys bliver stadig mere populære i dagens nye bygninger, da de er nemme at medtage i byggeplaner. Hvis du vil installere en selv efter at huset er konstrueret til at spare energi og samtidig drage fordel af sol lys, eftermarkedet ovenlys er bredt tilgængelige og er fremstillet i mange stilarter til at passe din indretning og belysning behov.

Instruktioner

1 Vælg et ideelt sted for ovenlys. Mark med tømmer kridt skylight åbning på loftet, herunder centrum og fire hjørner af den foreslåede tagvindue position. Indsæt 16d negle gennem disse fem punkter. Hvis nogen af ​​neglene ramt et loft bjælke, overveje at justere den foreslåede skylight åbning størrelse eller flyt den planlagte åbning for at spare framing arbejde. Hvis du skal skære en bjælke sektion, se trin 12 for støtte.

2 Ryd væk eventuelle forhindringer på loftet i området med disse fem negle, herunder isolering, rør, ledninger, opvarmning eller køling kanaler, hvor arealet af den foreslåede åbning vil blive placeret. Hvis tagspær eller en større strukturel medlem er i åbningen, flyt åbning eller ændre størrelsen på foreslåede loft åbning. Et andet alternativ er at bruge en udspredte eller vinklet tagvindue akslen mellem taget og loftet, hvis bevægelse af naturligt lys andetsteds er ikke en mulighed.

3 Brug en lod bob at tilpasse midten af ​​loftet åbning s søm lige op til taget. Mark med tømmer kridt producentens foreslåede dimensioner for tagåbningen på undersiden af ​​taget. Lav et lille hul i hvert hjørne og i midten af ​​den foreslåede åbning med en boremaskine. Kør en 16d søm gennem hvert hul for at markere det sted på tagfladen.

4 Fjern helvedesild i ovenlys-åbning område på taget. Hvis du har træ helvedesild, skære dem ved hjælp af en hobbykniv og lineal. Brug en rundsav med en gammel hårdmetal spids klinge til asfalt helvedesild. For en præfabrikeret tag (bebyggede tag), bruge engangs savklinge til at skære åbningen. Vend forsigtigt tilbage og reserve helvedesild, der senere vil blive dækket med blinkende.

5 Lirke op beklædningen nedenunder helvedesild bruger mejsel. Det tagmateriale du bliver nødt til at fjerne varierer, afhængigt af typen af ​​din tagvindue.

6 Kontroller, at beklædningen omkring ovenlys åbning er dækket med tagpap. Skub beklædningen stykker pænt under det eksisterende filt og trim dem på kanterne af skylight åbning efter behov, ved hjælp af kniv.

7 Spred tagdækning fugemasse med en spartel i et band 4 inches lang og mindst 1/4-inch tyk omkring ovenlys åbning. Lad fugemasse tørre helt, før arbejdet skrider frem, tager normalt en time.

8 Juster ovenlys ramme over den ru åbning og stram flangeskruerne ned på tagdækning fugemasse. Når hvilet ordentligt, vil flangen sidder på toppen af ​​helvedesild. Fastgør tagvindue til beklædningen gennem flangen. Se, hvilken type fastgørelse befæstelser foreslået af producenten.

9 Påfør tagdækning fugemasse til at dække toppen af ​​flangen, kanten af ​​flangen, skruerne og fastgørelsesorganerne.

10 Fold og tryk helvedesild i tætningsmidlet mens det stadig er fugtig. Sørg for, at helvedesild dækker bunden, siderne og toppen, hvor ovenlyset ramme opfylder taget. Udskift helvedesild hvis beskadiget.

11 Fastgør skylight klare dækning på rammen i henhold til producentens anvisninger. Anvend caulk til alle de synlige sømme for at forhindre vand og utætheder.

12 Støt snittet loftet tværbjælke eller tag spær hvis du har gjort skade på en eller flere af dem. For hver beskadigede element, skære to stykker af 2 af 4 tømmer længe nok til at forbinde de to strøer eller spær på hver side af samlingen ned. Forbindelsesstykkerne skal nå mindst 12 inches i længden fra kanterne af åbningen. Placer understøttende tømmer på hver side af snittet åbning, indlægning og overlapper de afskårne kanter af det oprindelige tværbjælke eller spær. Fastgør dem tæt med træskruer.

TIPS

  • Ved skæring tag åbning ved hjælp af en sav, undgå akavede stillinger og holde sig ude af den linje af bladet.
  • Skær aldrig spær. Hvis du har spær snarere end spær, installere en kuppel tagvindue med en rørformet lys skaft, der vil passe mellem spær. En standard rørformet ovenlys åbning er 4 inches i diameter og vil nemt passe mellem de vigtige dele.

relaterede artikler