Tutorial på Sådan oprettes Nye invitationer i Microsoft Word

April 17

Tutorial på Sådan oprettes Nye invitationer i Microsoft Word


Uanset om du planlægger en lille, festlig sammenkomst eller nabolaget blowout af året, er det første skridt mod en vellykket fest sikring gæsterne. Sørg for at få på dine inviterede kalendere ved at lade dem vide om begivenheden i tid nok til at klare deres tidsplaner og fange deres interesse og opmærksomhed med en brugerdefineret invitation. I stedet for indrammede generiske kort fra butikken, drage fordel af Microsoft Word 's hurtige invitation skabeloner til at oprette en brugerdefineret måde at lade dine gæster ved deres tilstedeværelse er anmodet om.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Klik på fanen "File" øverst på skærmen. Vælg "Ny".

2 Klik på "Invitation" knappen på "Tilgængelige skabeloner" skærm. Dobbeltklik på et ikon mappe, såsom "Event invitationer", "Party invitationer" eller "Andre invitationer." Rul gennem invitation skabeloner; huske nogen invitation kan helt tilpasset.

3 Dobbeltklik på en invitation skabelon og inden for få øjeblikke; invitationen åbner i et nyt Word-vindue på skærmen

4 Fremhæv ordene på forsiden af ​​invitationen. Skriv over dem med det nye kort hilsen, såsom "Surprise 60th part Fran!" Fremhæv den nye tekst, klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​skærmen og ændre hilsen udseende ved at ændre skrifttype, tekstfarve, tekst størrelse eller placering i afsnittet "Font" i værktøjslinjen / bånd.

5 Fremhæv de pladsholder tekstbokse inde i kortet og skriv over ord med partiets detaljer, såsom dato, tid og sted; foreslået dress code; eventuelle registreringsdatabasen anbefalinger; tema og hvordan man RSVP

6 Tryk og hold "Shift" tasten på tastaturet nede. Klik én gang på et hvilket som helst pladsholder grafisk at fjerne fra kortet. Tryk på tasten "Delete" på tastaturet.

7 Klik på fanen "Indsæt" i toppen af ​​arbejdsområdet. Vælg "Clip Art" knappen. Skriv et ord eller en sætning relateret til invitation eller begivenhed, såsom "balloner", "fødselsdag", "flyttekasser", "militære" eller "græskar," ind i "Søg efter" boks.

8 Klik på "Go" rulle gennem resultaterne og dobbeltklik på en grafisk at føje den til invitationen. Gentag for at tilføje yderligere billeder til invitationen.

9 Klik på fanen "File" øverst på skærmen. Vælg "Gem som". Skriv et navn til invitationen, og gem den til computeren.


relaterede artikler