Hvordan at oprette din egen 3D Character med Quidam

April 20

Hvordan at oprette din egen 3D Character med Quidam


Quidam er N-sidet egenudviklede 3D-design studie program tilbyder professionelle 3D design kapaciteter gennem en strømlinet, brugervenlig grænseflade, der har til formål at gøre op med den komplicerede bagateller af andre design suiter. Hvis du lige har installeret en kopi af Quidam, en god måde at få dit hoved omkring programmets grundlæggende funktioner kan være at bruge pakken til at designe en 3D menneskelige karakter. Dette vil introducere dig til mange af de centrale elementer i den Quidam work-flow.

Instruktioner

1 Åbn Quidam menuen "Launch" og vælg en base model for din karakter. Vælg basen mandlig eller kvindelig model, afhængigt af køn det tegn, du vil oprette.

2 Klik på den gule firkant i øverste venstre hjørne af skærmen for at starte funktionen Kombinér. Klik på kropsdel ​​eller tøj element, du ønsker at skifte eller ændre i ruden i venstre side af skærmen for at åbne en menu med tilgængelige erstatninger. Vælg den del eller element, du ønsker at bruge på din figur til at have det øjeblikkeligt anvendt.

3 Klik på "Hånd" ikonet for at komme ind Sculpting mode. Slagtilfælde sculpting børste langs et område af din figurs ansigt eller krop, som du ønsker at udvide eller kontrakt. En 3D transformation af området vil blive udført i realtid.

4 Klik de flade og kugleformede kompasser i bunden af ​​skærmen for at flytte din karakter rundt i 3D-rum. Dette giver dig mulighed for at fokusere på alle de forskellige dele af kroppen en efter en til at sikre, at de er klædt og formet som du ønsker.

5 Klik på "Menneskelig figur" ikonet for at indtaste Anatomi mode. Brug musen til at justere længden og bredden af ​​din figurs lemmer og torso ved at trække og slippe de blå søjler repræsenterer figurens ramme.

6 Klik på "forstørrelsesglas" ikonet nederst på skærmen for at zoome ind på din karakter. Træk tegnet ned på skærmen, så deres ansigt udfylder synsfeltet. Brug Kombiner paletten at gå efter de ansigtstræk, du ønsker for det tegn derefter indtaste Sculpting mode for at finjustere dine valg.

7 Klik på "Paintbrush" ikonet for at komme ind Texture tilstand. Her kan du klikke på nogen del af den karakter og blive præsenteret for en række teksturer og farver til at gælde for figurens tøj eller hud.

8 Åbn menuen "Filer" og vælg "Gem som ..." for at åbne en dialogboks til at gemme din karakter. Naviger til den mappe på din harddisk for din karakter til at blive gemt i, skriv derefter et navn og klik på "Gem" for at afslutte din karakter.

TIPS

  • Når du opretter et ansigt, kan mængden af ​​muligheder for ansigtstræk være skræmmende. Hvis du forsøger at genskabe en virkelig persons ansigt, arbejde fra et spejl eller foto, ikke hukommelse. Approach opgaven som en politi skitse artist: fokus på at forsøge at få et område ad gangen til højre, snarere end at forsøge at løse hele ansigtet på én gang. Du vil blive overrasket over, hvor præcis et portræt du er i stand til at skabe på denne måde.

relaterede artikler