Sådan animere Tracking i After Effects center

April 2

Sådan animere Tracking i After Effects center


Evnen til at animere sporing i After Effects tillader opsætningen af ​​efter en genstand som den bevæger sig fra ramme til ramme inden videoen. Tracking er praktisk i en række forskellige måder, som for at dække over et fejlbehæftet område, der erstatter et område med et andet billede eller efter et område med en dialogboks. Centrering den animerede tracking er let at gøre med gitteret visning, som giver mulighed for præcis justering i videoen.

Instruktioner

1 Importer video, der skal spores, ved at klikke på "File", "Import" og derefter "File". Browse til hvor videoen er, og klik på "Åbn". Træk videoen fra projektet panelet til tidslinjen.

2 Skrub videoen for at være sikker sporet området er konsistent under hele. Objektet, der spores, skal være i hver ramme og bør have ensartet form, og det omkringliggende område skal have kontrastfarve.

3 Vælg det videoklip lag og derefter åbne tracking muligheder ved at vælge "Window" og derefter "Tracker Controls." På tracker panelet, skal du klikke på "Track Motion."

4 Åbn et gitter ved at klikke på "Vis" og derefter "Vis gitter." Flytte centrum af overvågnings- punktet til midten af ​​scenen ved at klikke på den indre firkant og trække. Den indre torv bestemmer området for at spore sammen med, hvad for at søge efter i hver ramme. Den ydre område er søgeområdet. Det ydre område bør være stor nok til at kunne finde den sporede område. Jo større ydre område, jo længere tid det vil tage at behandle og jo større chance for unøjagtigheder.

5 Klik på "Rediger Target", vælg målet, og klik derefter på "Analyser" frem for at oprette sporet.

6 Gå tilbage til sammensætning og spille for at se tracking. Juster efter behov.


relaterede artikler