Sådan gendannes en fil i Word 2007

August 15

Sådan gendannes en fil i Word 2007


Siden 1989 har Microsoft produceret sin Word mærke af tekstbehandling software. I januar 2007 har selskabet udgivet Word 2007. Ligesom sine forgængere, Word 2007 giver brugerne mulighed for at oprette, redigere og gemme tekstbaserede dokumenter som løbesedler, breve, elektroniske bøger (e-bøger) og uddelingskopier, blandt andre. Selvom Microsoft bygget en "auto-save" funktion i Word 2007, er det stadig muligt for dig at miste hele eller en del af et ikke-gemt dokument, for eksempel under en strømafbrydelse.

Instruktioner

1 Åbn Word 2007. Du kan åbne denne software ved at dobbeltklikke på ikonet Word 2007 på dit skrivebord. Du kan også klikke på ikonet Windows nederst nederste venstre hjørne af skærmen. Fremhæv derefter og klik på "Word 2007."

2 Klik på Office-knappen i øverste venstre hjørne af ethvert Word 2007-dokument. En drop-down menu vises.

3 Klik på "Åbn" og vælg din forsvundne dokument. Hvis du har gjort dette skridt korrekt, vil en ansøgning vindue vises.

4 Fremhæv navnet på det dokument, du ønsker at gendanne.

5 Vælg "Åbn og reparer." På det nederste højre hjørne af programvinduet er en knap, der hedder "Åbn", og som også har en pil ned ud for den. Klik på pil ned, og ikke den del, der siger "Open". I den menu, der vises, klik på "Åbn og reparer."

TIPS

  • Tjek papirkurven. Du har muligvis slettet dokumentet ved et uheld. Dobbeltklik på ikonet papirkurv placeret på skrivebordet. Søg efter din manglende fil.
  • Microsoft Word 2007 giver brugerne mulighed for at vælge, hvor ofte Word 2007 automatisk gemmer et dokument. Du kan justere denne indstilling ved at klikke på knappen Office. Når undermenu vises, klik på "Word-indstillinger" allernederst. Vælg derefter "Gem" og i "Gem" undermenuen, justere auto-save frekvens og klik på feltet ud for det.
  • Microsoft oplyser, at brugerne ikke kan være i stand til at inddrive nogle dokumenter; for eksempel, dokumenterer, at en bruger aldrig har sparet.

relaterede artikler