Sådan tilføjes billeder til Apple Mail

July 21

Sådan tilføjes billeder til Apple Mail


Når du optager billeder med din mobiltelefon eller digitalt kamera, kan du have nogle billeder, som du ønsker at sende til en person ved hjælp af gratis Mail program, Apple installeres på alle Mac'er. Du kan også have billeder, som du har tegnet eller oprettet med et grafikprogram, eller nogle reference billeder, som du har downloadet fra internettet og har brug for at sende til en person til evaluering. Du kan nemt tilføje billeder til en e-mail, som du sender med Apple Mail.

Instruktioner

1 Klik på "Mail" fra Mac dock for at starte Apple Mail.

2 Klik på "Ny besked" knappen øverst i Mail-vinduet.

3 Klik på "Address" knappen. En liste over dine e-mail kontakter vises. Dobbeltklik på en kontakt for at føje den til "Til" feltet, eller skriv modtagerens e-mail-adresse i feltet "Til".

4 Skriv et emne i "Emne" feltet, og skriv en besked til din modtager i vinduet e-mailen. Tryk på Retur på tastaturet et par gange for at gøre noget plads mellem din tekst og det billede, du vil vedhæfte.

5 Klik på "Photo Browser" knappen, hvis du ønsker at tilføje et billede fra dit iPhoto-bibliotek, Apples gratis foto management program. Klik på et fotoalbum eller en mappe. Miniaturer af billederne vises. Træk et miniaturebillede i vinduet e-mailen.

6 Åbn en mappe på din harddisk, der indeholder billeder, der ikke vises i iPhoto-biblioteket. Træk en billedfil i vinduet e-mailen.

7 Klik på "Image Size" drop-down menuen nederst i vinduet e-mailen, hvis du ønsker at ændre størrelsen på billedet, og klik derefter på "Small", "Medium" eller "Stor".

8 Klik på "Send" for at sende e-mail.


relaterede artikler