Legacy Interactive Games

February 13

Legacy Interactive Games


Legacy Interactive udvikler elektroniske spil, der kan spilles online gratis eller downloades til en computer for et gebyr. Mange af Legacy s spil er udviklet i samarbejde med eksisterende brands, så de spil er tema omkring en bog, film eller tv-serier. Ældre spil kan spilles på mange forskellige platforme.

PC Download spil

Mange af Legacy Interactives spil kan downloades til en PC eller Mac, og derefter spillede uden at bruge en internetforbindelse igen. Legacy opkræver brugere til at downloade spil, der mest prissat til $ 6,95 på Legacy Games hjemmeside (legacygames.com). Spil, der kan downloades omfatter House MD og Murder She Wrote, baseret på de respektive tv-serie.

Online Spil

Brugere kan spille nogle spil i en webbrowser på Legacy Games hjemmeside (legacygames.com) uden at betale et gebyr. Disse spil gør kræver spillere til at få adgang til hjemmesiden, hver gang de ønsker at spille spillet. Nogle af disse online spil er begrænsede versioner af et download-spil, såsom online-version af House MD. Andre blev udviklet til internettet, såsom Mean Girls, baseret på filmen af ​​samme navn. Disse spil kræver Adobe Flash browser plug-in.

Mean Girls

Dette spil er tema omkring filmen af ​​samme navn. Spillet er bygget op omkring en kamp tre bord, der har spilleren skaber sæt af tre eller flere objekter af samme type for at rydde brættet. Spillet bruger dette format til at få afspilleren konkurrere mod computerspillere. Spillet er også tilgængelig på iPhone. PC-versionen er vurderet T for teen og kan købes for $ 6,95 på Legacy Games hjemmeside (legacygames.com).

iPhone

Et begrænset antal spil kan købes fra Legacy Interactive til brug på en iPhone. Disse spil er noteret på Legacy Games hjemmeside (legacygames.com), men skal købes via iTunes-software. Disse iPhone spil koster $ 1,99 hver til download. De omfatter Mean Girls, Bird Brain og Top Doc.


relaterede artikler