Sådan Clean en computer af Keylogging

May 1

Sådan Clean en computer af Keylogging


Keyloggers er programmer, der er usynlige på din computer, som registrerer alle tastetryk brugeren foretager, og sender det tilbage til den person, der smittede computeren. Keyloggers kan bruges til at stjæle din identitet og dine finansielle oplysninger. Du skal først registrere keylogger og afslutte processen og derefter installere Anti-virus software.

Instruktioner

1 Find keyloggers på din pc. Åbn Jobliste ved at højreklikke på skrivebordet værktøjslinje. Find fanen "Processer" og klik "Vis processer fra alle brugere." Gennemgå processer og se under "User Name" og "Beskrivelse" for at finde processer, der ikke bliver brugt af dig eller til din computer. Fremhæv processen og klik på "Afslut proces" for at stoppe den keylogger. Husk navnet på de processer, du sluttede.

2 Installer anti-virus software. Køb Anti-virus software fra din lokale elektronik butik eller fra et velrenommeret online forretning (se Resources). Placer Anti-virus installation disk i computerens cd-drev. Følg trin-for-trin instruktioner for at installere softwaren. Genstart computeren for at afslutte installationen. Åbn Anti-virus software og klik på "Udfør Scan". Klik på "Fix Fundne problemer", når scanningen er afsluttet.

3 Kontroller alle keyloggers er fjernet. Åbn Jobliste og se de "Processer" på din computer. Se efter "processen" du havde afsluttet tidligere for at sikre det ikke længere er der. Hold din Anti-Virus software installeret og kører på alle tidspunkter for at undgå keyloggers fra gentager sig.

TIPS

  • For at beskytte din computer sikkerhed, aktivere din computers firewall.
  • For at forhindre hackere i at stjæle dine oplysninger, skal du ikke downloade fra ukrediteret hjemmesider.

relaterede artikler