Hvad er Spyware.IEMonster?

January 15

Spyware.IEMonster er en type spyware software, der er kendt som en browser hijacker. Når softwaren har inficeret et computersystem en bruger kan opleve langsom systemets ydeevne, nye genveje på skrivebordet samt en ny browser hjemmeside. Softwaren viser også pop-up-meddelelser, der kan ligne falske Windows-alarmer eller reklamer for falske anti-spyware-programmer.

Formål

Formålet med Spyware.IEMonster er at narre en bruger til at købe en unødvendig spyware fjernelse program samt indsamle personlige oplysninger. Den software forsøger at fremkalde en bruger til at klikke på meddelelser, der vises på skærmen for at hente unødvendige anti-spyware-programmer. Den virus forsøger derefter at hente og installere yderligere skadelig software til computeren.

Symptomer

Brugere, der er inficeret med Spyware.IEMonster vil bemærke symptomer, der omfatter en ny browser hjemmeside samt browser omdirigerer til et bestemt websted. Brugere kan også opleve forskellige pop-up advarsler budskaber om infektioner på deres system. Ikoner kan også vises på skrivebordet, der vil dukke op igen efter at være blevet slettet.

Infektioner

Din computer kan blive smittet med Spyware.IEMonster ved at installere software, der indeholder program.You kan også besøge en webside, der er blevet smittet eller kompromitteret og der kører et script til hemmeligt downloade software. Softwaren kan også inficere et system ved at være forklædt som en ActiveX plug-in, der er nødvendig for at køre på en webside.

Fjernelse

Infektioner Spyware.IEMonster kan fjernes ved at køre installere og køre en anti-spyware program som Malwarebytes 'Anti-Malware (se Resources). En inficeret bruger kan også udføre en malware scanning af deres system ved hjælp af værktøjer til rådighed online. Et sådant værktøj er PC Safety Scan, der leveres af Microsoft OneCare (se Resources).

Forebyggelse

Forebyggelse af et system fra at blive inficeret af Spyware.IEMonster kan gøres ved at installere software til at scanne systemet og forhindre software i at blive installeret. Et program, der kan give real-time scanner for skadelig software er Windows Defender. Et program, der kan anvendes til at forhindre software i at blive installeret, er SpywareBlaster.


relaterede artikler