Hjælp til VB6 Internet Transfer Kontrol

May 15

Visual Basic 6 Internet Transfer Control også kendt som Inet Control giver dig mulighed for at indarbejde webbaserede funktionalitet med din VB6 program. i modsætning til nogle af de almindeligt anvendte kontroller såsom "Command" knappen eller "Text Box," Internet Transfer Kontrol kræver dog, lidt mere øvelse at få mest muligt ud af det.

Beliggenhed

Internet Transfer Control er ikke en af ​​de standard kontroller findes i værktøjskassen, når du starter et nyt VB6 projekt. Du skal tilføje det til værktøjskassen ved at klikke på afkrydsningsfeltet for den "Microsoft Internet Transfer Kontrol 6.0" kontrol i menuen "Components". Efter at gøre dette, kan du dobbeltklikke på kontrol for at føje den til dit projekt. Det er ligegyldigt, hvor du placerer kontrollen i formularen som Internet Transfer Kontrol ikke vises, når du kører programmet.

Anvendelser

Styringen lader din VB6 program oprette en forbindelse til HTTP-og FTP-baserede websites. Med det, kan du åbne websider, skal du oprette en FTP browservindue og downloade filer, eller endda hente data fra websteder og føje den til dit program. Du kan også oprette HTTP sikre programmer. Dog kan en Internet Transfer Kontrol kun etablere én type protokol ad gangen. Protokollen i brug dikterer de typer af egenskaber og metoder til rådighed for kontrol.

Egenskaber

Før du kan overføre data til og fra internettet, skal du indstille nogle af Inet kontrol egenskaber. Den AccessType egenskab angiver den form for internetforbindelse. Den bruger automatisk en standardværdi, men du kan ændre den til en direkte eller en navngiven proxy. Protokollen egenskab angiver, om dit program bruger en FTP eller HTTP-forbindelse. Du kan også indstille indledende eksternvaert, RemotePort URL, Proxy, brugernavn og adgangskode værdier for en forbindelse, hvis det er nødvendigt.

Metoder

Internet Transfer Kontrol kun har et par metoder, du skal bruge: udføre, getChunk, getHeader og openURL. Den udføre og OpenURL metoder virker med både HTTP og FTP-forbindelser, og bruges til at overføre data fra internettet, såsom at returnere et HTML-dokument. Men de overfører openURL metode data, før eventuelle andre procedurer, mens udføre overførsler metode uafhængigt af andre procedurer. Den getHeader metode henter header information og getChunk metode returnerer en buffer af data.

Fejlfinding

Nogle af de mere almindelige problemer, du vil opleve at bruge Inet kontrol er, når etablering af en forbindelse og returnere data. For eksempel, hvis du ikke giver det korrekte brugernavn og adgangskode for at logge på en FTP-server, vil programmet oplyse, at det ikke kan oprette forbindelse til den eksterne vært, og programmet vil gå ned. I dette tilfælde, skrive noget kode, såsom en "prøve-fange" blok, vil gøre det muligt for programmet at sikkert teste for en forbindelse uden nedbrud. Når du bruger udføre metode til at returnere data, kan du ikke altid se resultater. Brug af getChunk eller getHeader metoder vil hjælpe dig med at hente et svar fra serveren.


relaterede artikler