Broken Screen i Dell Latitude D510

May 16

Hvis din Dell Latitude D510 falder, eller du kommer til at tabe det, og skærmen går i stykker, er det ikke enden af ​​verden. Du kan købe en ny LCD-skærm panel og erstatte den beskadigede en i omkring en time med intet mere end en Phillips hoved og en skruetrækker. Den D510 er forholdsvis let at reparere; så længe du har et par grundlæggende mekaniske færdigheder bør du have noget problem med denne opgave.

Forberedelse

Sluk computeren, og fjern AC-adapteren. Hvis du bruger periferiudstyr såsom en ekstern mus eller enhver USB-drev eller andre enheder, skal du koble dem fra den bærbare computer, og derefter fjerne batteriet. Som et sidste skridt, tryk og hold den nede i ca. 30 sekunder at dræne eventuelt resterende elektricitet fra systemet.

Fjern tastaturet

Det er vigtigt at åbne skærmen så bredt som muligt, så indsætte en flad skruetrækker under den plastik stykke, der løber langs bagsiden af ​​tastaturet, der er kendt som centrum kontrol dæksel. Lirke højre side af dækslet op, hvor den ligger på toppen af ​​skærmen hængsel, derefter fjerne det fra computeren. Fjern de to skruer fra den øverste kant af tastaturet og skub tastaturet mod displayet. Løft tastaturet lidt for at få adgang til kablet og derefter frakoble kablet og fjern tastaturet.

Fjern Display

Displayet kabel jordingsskruen ligger i nærheden af ​​venstre hængsel. Fjern det og frakoble kablet fra bundkortet. Frigør skærmen og antennekabler fra deres fastgørelsesklemmerne og afbryd antennekablerne fra displayet. Fjern de to Phillips skruer fra venstre og højre skærmmodulet hængsler og løft skærmen lige op fra den bærbare computer.

Fjern Skærm panel

Læg skærmmodulet flad med skærmen opad. Lirke ud seks gummi skruen dækker fra omkring kanten af ​​skærmrammen og fjern skruerne nedenunder. Fjern skærmrammen fra skærmen. Fjern de otte skruer - fire til venstre og fire til højre - der fastgør panelet til skærmmodulet. Løft panelet ud af displayet.

Installer skærmpanelet og Skærm

Arranger den nye LCD-skærm i skærmmodulet og fastgør det med de otte skruer. Arranger ringen på plads på skærmen, erstatte de seks skruer og snap deres gummi dækker tilbage på plads. Arranger skærmmodulet på computeren og erstatte hængsel skruer. Fastgør antennekablerne til displayet og fastgør skærmkablet til bundkortet og fastgør det med jordforbindelse skrue.

Udskift Tastatur og Kontrol Cover

Placer tastaturet på computeren og sæt den fladkabel. Sørg for, at fem faner langs foran tastaturet sidder i deres slots, derefter erstatte de to tastaturet skruer. Placer kontroldæksel på plads og tryk forsigtigt rundt kanterne for at det klikker på plads.


relaterede artikler