Sådan klone en original Xbox-harddisk

May 10

Sådan klone en original Xbox-harddisk


Kloning en original Xbox harddisk ligner klone et pc-harddisk. Du bliver nødt til at vide, hvordan du ændrer de jumpere til at skabe Master og Slave-drev, men resten af ​​processen er enkel. Kloning det originale drev, vil hjælpe dig med at holde alle dine spil og Xbox oplysninger samme, men med et nyt drev, du vil have mere plads til at tilføje nye spil, data og musik.

Instruktioner

1 Download og installer et software program som Norton Ghost, Acronis eller Paragon.

2 Sæt en tom disk i cd-brænder. Åbn kloning software program og vælg "gøre boot disk." Følg vejledningen på skærmen.

3 Fjern harddisken fra Xbox. Indstil jumperne på harddisken, så det er en slave.

4 Sluk din pc og tilslut den nye Xbox harddisk som master harddisk ved hjælp en anden IDE-kabel og forbinde den til den anden IDE slot på bundkortet. Tag den gamle Xbox harddisk og tilslutte den som slave til den anden stik (placeret på toppen) på samme kabel.

5 Tænd computeren igen og trykke på "F2", som det initialiseres at komme ind i skærmen Bios. På nogle computere det er "F11" eller "F12". Tjek din pc manual.

6 Check i BIOS for at sikre den nye Xbox harddisk ses som master og den gamle harddisk som slave. Du kan fortælle ved harddisken specifikationer.

7 Indstil computeren til at starte fra cd-drevet, mens du stadig er i Bios. Din pc vil starte op fra klon boot disk, du gjorde i trin 2.

8 Genstart computeren. Kloning boot software vil initialisere. Åbn menuen og vælg "Disk". Vælg din Slave drev som kilde, og vælg din nye mester Xbox harddisk som destination. Processen tager omkring en time.

9 Afbryd begge harddiske fra pc'en. Placer den nye harddisk i Xbox og bruge normalt. Sæt den gamle Xbox harddisk på et sikkert sted som en backup.


relaterede artikler