Hvordan laver en interaktiv Slideshow Med CS5 Flash Pro?

June 21

Hvordan laver en interaktiv Slideshow Med CS5 Flash Pro?


Flash Professional CS5 indeholder flere skabeloner til så du kan oprette præsentationer hurtigere, herunder en interaktiv slideshow skabelon. Diasshowet vises som en PowerPoint-præsentation og styres ved hjælp tastatur knapper, for eksempel højre og venstre pile til at flytte frem og tilbage. Tilpas skabelonen ved hjælp af dine egne data, såsom tekst og billeder.

Instruktioner

1 Åbn Flash CS5 og vælg "Filer" og "Ny" fra den øverste menu. Vælg "Template" fanen og klik på "Præsentationer" fra kolonnen "Kategorier". Klik på "Simple Præsentation" i "Skabeloner" panel. Klik på "OK." En præ-bygget 800 x 600-pixel præsentation indeholder fire dias skærme. Hver side er indeholdt i en separat ramme. I dette eksempel erstatte disse rammer med din egne diasshow billeder.

2 Klik på "baggrund" lag, og klik på skrald ikonet under tidslinjen at slette laget.

3 Vælg "File", "Import" og "Importer til bibliotek." Vælg dine billeder fra den resulterende browservinduet, og klik på knappen "Åbn". Billederne importeres og lagres i biblioteket panel. Sørg billederne er 800 x 600 pixels til at matche den eksisterende layout.

4 Klik på det første "Slides" lag ramme og fjern de eksisterende data. Find billedet i Library panel, du vil bruge til det første billede. Træk det fra biblioteket på scenen. Gentag dette for hver ramme til at fuldføre diasshowet.


relaterede artikler