Sådan Konverter lydfilformater

September 15

Sådan Konverter lydfilformater


Digitale lydfiler kan gemmes og lagres i en række forskellige filformater, fra det almindeligt anvendte MP3 og WAV til Windows Media-baserede WMA og andre proprietære formater, herunder Sonys ATRAC og Dolby s AAC. Til tider kan brugeren ønske at konvertere visse lydfiler til forskellige formater til brug i andre programmer eller for at ændre størrelsen på filen. Med en god lyd konvertering software program, kan dette gøres i løbet af få minutter.

Instruktioner

1 Find en audio konvertering software-program, der understøtter filformater, du ønsker at konvertere til og fra. En række programmer er blevet oprettet til dette formål, herunder Skift audio konverter fra NCH Software. Nogle programmer er gratis at hente, mens andre skal købes. Mens de vilkår og knapper, der bruges med hvert program kan være lidt anderledes, vil processen være den samme.

2 Følg vejledningen på skærmen for at hente og installere softwaren. Programmet skal åbne automatisk, når installationen er færdig.

3 Klik på "Tilføj filer" på den øverste værktøjslinje. Dette giver dig mulighed for at søge på din harddisk og find de lydfiler, du ønsker at konvertere. Fremhæv de ønskede filer for at bringe dem i de vigtigste konvertering vinduet.

4 Klik på "Output Format" knappen. Dette vil bringe en liste over de tilgængelige filformater - vælge den, du ønsker at konvertere til.

5 Klik på "Gennemse" for at finde og vælge en eksisterende mappe skal bruges som output mappe, eller oprette og navngive en ny mappe til de konverterede filer skal sendes til.

6 Klik på "Encoder Options", hvis du ønsker at justere bitrate og kvaliteten af ​​lydfilen, vel vidende, at en højere kvalitet fil vil betyde en større fil, der fylder mere i hukommelsen. Klik på "OK", når indstillingerne er til din smag.

7 Klik på "Konverter", enten på den øverste værktøjslinje eller nederste højre side af hovedvinduet. Filerne vil konvertere til det valgte format og flytte til den valgte output mappe efter afslutningen.

TIPS

  • For at vælge flere på hinanden, ved at klikke på det første og hold "Shift" -tasten, mens du bruger piletasterne til at fremhæve de andre.
  • Klik på fanebladet "Hjælp" for at få yderligere oplysninger om de funktioner og muligheder i den særlige software-program, du bruger.