Sådan program ved hjælp af Visual Basic 6

August 18

Visual Basic er Microsoft-sponsoreret sprog event-driven programmering. Visual Basic 6 var den næste til at skabt af sproget til at understøtte COM programmering model før udgivelsen af ​​.NET programmering miljø sidste version. Visual Basic 6 er stadig et populært programmeringssprog, men på grund af sin let-at-bruge grafisk brugergrænseflade og præ-bundlede programmering moduler, der tillader anvendelsen udvikler til hurtigt at lave programmer uden at skulle programmere infrastruktur kode lavt niveau tidligere krævede for Bruger -Interface drevne programmer.

Instruktioner

1 Installer Visual Basic Express Edition Integrated Development Environment (IDE), hvis du ikke har en passende IDE installeret på computeren (se Resources nedenfor).

2 Åbne Visual Basic Express. Opret et nyt projekt i IDE ved at vælge "Nyt projekt" fra den primære fil menuen og vælg "Windows Application skabelon" afkrydsningsfelt.

3 Skift programnavn standard til "VB6World" fra "WindowsApplication1" ved en enkelt venstre-klikke navn standardprogrammet og skrive den nye i den fremhævede tekstfeltet.

4 Rediger Visual Basic standard navn til "MyVBForm.vb" fra standard "Form1.vb" ved at vælge formen navn og skrive den nye i den fremhævede tekstfeltet. Vælg derefter menuen "Button" ikonet på IDE værktøjslinjen og træk den til det øverste venstre hjørne af Visual Basic formular editor. Dernæst skal du vælge en "Label" kontrol på IDE værktøjslinjen og flytte det til formularen.

5 Klik på ikonet knappen på formularen og ændre navnet til "ShowHelloVB World" i den markerede tekst feltet. Derefter skifte navn etiketten ved at venstreklikke og skrive "DisplayMyVBWorldHello."

6 Dobbeltklik på kontrolknappen på din Visual Basic formular. Programmeringen vindue vil åbne med den grundlæggende begivenhed håndtering kode allerede udfyldt til skærmen. Indtast følgende kode i underprogram inden udgangen erklæring, der skal vises, når der klikkes på knappen:
DisplayMyVBWorldHello.Text = "Hej Word i Visual Basic!"

7 Klik på "F5" menuen funktionstasten, og programmet vil kompilere og køre på din computer. Du vil nu se en form vise en knap der, når du trykker på den vil vise "Hello World i Visual Basic" på formularen.


relaterede artikler