Sådan Konverter PAB til RTF

April 12

Sådan Konverter PAB til RTF


Konvertering filer, der bruges til at kræve, at du finde en bestemt hjemmeside, der var i stand til at konvertere de specifikke filer, du ønskede at konvertere. Nu konvertere dine filer har aldrig været nemmere med etableringen af ​​flere hjemmesider, der kan konvertere næsten enhver filtype, du kan forestille dig.

Instruktioner

Sådan Konverter PAB til RFT

1 Indtast www.freefileconvert.com i din webbrowser. Sørg for, at knappen "Konverter Fil" er valgt øverst på siden, før du trykker på "Gennemse" for at finde din fil. Vælg output-fil til at konvertere den oprindelige fil i (I dette tilfælde, RFT). Klik på "Konverter" og vælg placering for at gemme den nye RFT fil.

2 Indtast www.zamzar.com i din webbrowser. Sørg for, at "Konverter Fil" -knappen vælges øverst på siden, før du trykker "Vælg fil" for at finde din fil. Vælg output-fil til at konvertere den oprindelige fil i (I dette tilfælde, RFT). Indtast din e-mail-adresse for at sende den endelige fil til. Klik på "Konverter" og tjekke din e-mail for filen.

3 Indtast www.convertfiles.com i din webbrowser. Tryk på "Gennemse" for at finde den fil, du vil konvertere. Vælg output-fil til at konvertere den oprindelige fil ind i afsnittet "Input Format". (I dette tilfælde, RFT). Klik på "Konverter" og gem din fil, hvor du ønsker det på din computer.

4 Indtast www.youconvertit.com i din webbrowser. Tryk på "Vælg det" for at finde den fil, du vil konvertere. Vælg output-fil til at konvertere den oprindelige fil ind i afsnittet "Konverter til" (I dette tilfælde, RFT). Indtast din e-mail-adresse i feltet. Klik på "Konverter" og tjekke din e-mail for din fil.


relaterede artikler