Hvorfor får jeg en hvid skærm efter at have forladt en kommentar på en andens blog?

April 16

Hvorfor får jeg en hvid skærm efter at have forladt en kommentar på en andens blog?


En række potentielle årsager kan føre til en hvid skærm vises, når de forlader en kommentar på en andens blog. Hvis problemet er begrænset til én blog i særdeleshed, er det sandsynligt, at der er et problem med bloggens kommentere motor. Alternativt kan det være relateret til et problem med din browser eller en af ​​dens plugins. En række trin til fejlfinding kan hjælpe med at løse problemet, men i de fleste tilfælde er det bloggen ejer, der har brug for at tage skridt til at løse kommentarer systemet.

forældet software

Nogle blogging platforme, såsom WordPress og Blogger, gøre brug af indbyggede kommentere software, mens andre blogs bruger tredjeparts løsninger som Disqus eller Facebook Kommentarer. Uanset hvilken type af kommentere systemet, en mulig årsag til en hvid skærm er, at kommentere systemet har en fejl eller er forældet, og det påhviler den blog ejeren til at opdatere den tilhørende kode og tjekke for kompatibilitet. Kontakt blog ejeren at informere hende om problemet, så hun kan løse problemet.

Modstridende plugins

Selvom kommentere system er up-to-date og bug-fri, kan det være modstridende med en anden plugin installeret på bloggen platformen. Igen er det ansvar blog ejeren at fejlfinding af problemet. Blogs vært på WordPress platform især har været kendt for at lide af problemer med modstridende plugins påvirker kommentere systemet - den bedste fremgangsmåde er for blog ejeren at deaktivere dem én efter én fra administrationssiden for at afgøre, hvilken en er skaber problemer.

browser Issues

Mens den hvide skærm problemet vil sandsynligvis være forårsaget af et problem med kommentere systemet, er der andre potentielle årsager til at overveje. En out-of-date browser eller browser add-on kan også være skyld - sikre, at du kører den nyeste version af din webbrowser, og deaktivere alle installerede tilføjelsesprogrammer for at se om det løser problemet. I Internet Explorer skal du vælge "Administrer tilføjelsesprogrammer" fra menuen Funktioner; i Mozilla Firefox, skal du vælge "Add-ons" fra menuen Funktioner; i Google Chrome, skal du vælge "Funktioner" og derefter "Udvidelser" fra programmets hovedmenu. Se i hjælp dokumentationen til din browser for mere rådgivning.

Yderligere fejlfinding Resources

Hvis problemet fortsætter, yderligere oplysninger via de officielle support steder i blogging platform og webbrowser involveret. Find ud af, hvilken platform er vært bloggen pågældende, og som kommenterer systemet bruges - det er som regel skrevet ved foden af ​​forsiden - og høre den officielle hjemmeside for den pågældende software. For eksempel WordPress support samfund er tilgængelig på wordpress.org/support. Yderligere hjælp kan også findes via supportwebstedet for din standard webbrowser.