Sådan oprettes en kvittering side i Dreamweaver

August 9

Sådan oprettes en kvittering side i Dreamweaver


Adobe Dreamweaver er et populært program bruges af webdesignere til at oprette websider. Efter oprettelse af en skabelon til din hjemmeside, vil designe flere sider være let. Kvittering sider bekræftelse for brugerne, når de tilmelder sig et nyhedsbrev eller udfylde en formular til transmission af information. De er hurtige til at skabe, fordi de ikke kræver meget tekst og tilføje professionalisme til dit websted.

Instruktioner

1 Klik på "Filer" og derefter "Ny". Vælg "HTML-side" fra tom side kategori dialogboksen Nyt dokument. Hvis du gerne vil have din kvittering for at indeholde samme CSS layout som dine tidligere sider, skal du vælge en CSS layout fra Layout kolonnen. Fra DocType (DTD) menu, vælge en af ​​XHTML-dokument-type definitioner. Dette giver dig fordelene ved XML samtidig sikre kompatibilitet med ældre versioner.

2 Vælg en placering til layoutet er CSS fra Layout CSS lokalmenuen, hvis du valgte en CSS layout fra det foregående trin. "Føj til hoved" tilføjer CSS til layout til lederen af ​​din nye side. "Opret ny File" tilføjer CSS til layout til en ny ekstern CSS-fil, påsætning af nye typografiark til din side. "Link til Eksisterende fil" er nyttig, når du bruger den samme CSS layout på tværs af flere dokumenter. Klik på "Vedhæft Style Sheet" ikonet for at vælge en eksisterende CSS style sheet.

3 Klik på "Opret". Klik på "Design" fanen for at åbne tekst editor. Skriv din kvittering hilsen.

4 Klik på "Filer" og derefter "Gem". Naviger til den mappe, hvor du vil gemme filen. Det er bedst at holde alle filer til et sted gemt i samme mappe. Skriv et navn til filen og klik på "Gem".

TIPS

  • Klik på "Indstillinger", når du opretter din fil til at ændre dokumenttypen, kodning og filtypenavn.
  • For at downloade side design indhold fra Dreamweaver Exchange, skal du klikke på "Get More indhold", når du opretter din fil.