Sådan Find ud af hvad Bundkort Jeg har installeret

May 23

Sådan Find ud af hvad Bundkort Jeg har installeret


Bundkortet er en større hardwarekomponent i en computer. Det er "kredsløb", hvori de vigtigste komponenter i computeren er tilsluttet. At kende mærke af bundkortet, kan du enten åbne computeren eller bruge en software til at bestemme det for dig. Hvis din computer er nyt, åbner computeren kan "tomrum" garantien, så du måske ønsker at bruge software i stedet.

Instruktioner

1 Boot computeren og tryk på "Pause" -tasten, når computeren initialiserer første skærmside. Du bør se den type processor, mængden af ​​RAM og type skærmkort installeret. Under disse oplysninger bør være mærke, model og version af bundkortet. Hvis det ikke er på listen, skal du fortsætte til trin 2.

2 Åbn computerens kabinet for at se bundkortet produkt navn. Fjern alle kabler og bruge en skruetrækker til at åbne computeren sagen. Bemærk, at der ikke er nogen præcise måde at åbne en computerens kabinet, da det afviger fra sag til sag.

3 Find dit bundkort. Det er de vigtigste bord, hvor alle hardwareenheder er vedlagt. Kig efter navnet og modelnummer på bundkortet. Mærket er normalt indgraveret med store bogstaver, større end alle de andre mærker, du vil se.

4 Download en "identifikation hardware program", og installere det på din computer, hvis du åbner computerens kabinet bortfalder computerens garanti. De fleste programmer identifikation hardware virker på samme måde.

5 Start programmet og navigere til hovedmenuen. Vælg "Mainboard information" eller "Bundkort information." Dette viser den komplette bundkort oplysninger, herunder navnet, model og version. Det kan også vise chipset model, antal hukommelse slots og andre relevante oplysninger, afhængigt af den software, du bruger.

TIPS

  • Vær meget forsigtig, når du åbner din computer system. Sørg for, at de andre enheder, der er installeret, er ikke flyttet eller fjernet fra deres slots, da dette kan få computeren til at funktionsfejl. Fejlfinding hardware problemer kan være en kompliceret proces, og du kan have brug for hjælp fra en computer tekniker, hvis der opstår problemer.