Sådan installeres PSDs og Photoshop billeder i Joomla Templates

June 24

Når en web-designer er at opbygge et Joomla! site, en præ-bygget Joomla! skabelon anvendes ofte som udgangspunkt. Når det ønskede layout er opnået, er billeder, indsættes i stedet for pladsholder billeder i skabelonen. Joomla! er et web-baseret content management platform, så kun web-kompatible grafik kan anvendes inden for en skabelon. Adobe Photoshop (PSD) billeder er ikke Web-kompatible; dog kan PSD-filer konverteres til en web-format ved hjælp af "Gem til web" funktionen i Adobe Photoshop.

Instruktioner

1 Åbn PSD billede, du vil konvertere i Adobe Photoshop. Højreklik på PSD-fil og vælg "Åbn med Adobe Photoshop" fra genvejsmenuen. Dobbeltklik på den PSD-fil for at starte Photoshop, hvis det er det eneste program installeret, der genkender PSD-filer.

2 Klik på "File" option på den øverste navigationslinje og klik på "Gem til web." En dialogboks åbnes.

3 Klik på drop-down boksen under "Indstillinger" i højre rude i Gem til web-vinduet, og klik derefter på en web-kompatibel filtype, såsom "JPEG" eller "GIF".

4 Klik på "Kvalitet" drop-down boks (eller skyderen, afhængigt af den version af Photoshop du har), hvis "JPEG" er valgt. Skub panelet til (eller klikke på) procentdelen af ​​kvalitet til eksport Web billedet. Standarden er 80%; kvaliteten skala strækker sig fra nul til 100%.

5 Klik på "OK" knappen. PSD-filen eksporteres til en web-kompatibelt format og gemmes. Billedet er klar til at blive brugt i Joomla! skabelon.


relaterede artikler