Sådan fjernes Vista Ultimate Fra Mac Leopard OS

October 19

Apples Boot Camp giver brugerne mulighed for at installere andre operativsystemer, som Windows Vista Ultimate, på Mac ved at opdele harddisken i to eller flere dele. I modsætning til andre produkter, som giver Mac-brugere til at køre Windows på en Mac, Boot Camp installerer operativsystemet på harddisken og ikke et virtuelt drev. For at fjerne Windows Vista Ultimate, skal du fjerne delingen af ​​din harddisk, der huser Windows OS.

Instruktioner

1 Tilbage op alle data, du vil gemme fra din Windows Vista Ultimate partition på din Mac harddisk. Kopier data på en ekstern harddisk eller brænde det på DVD-R'er. De data slettes, når du fjerner Windows partition fra din Mac.

2 Slut alle programmer, der er åbne og logge eventuelle brugere, som ikke administratoren.

3 Åbn Boot Camp Assistant i "Programmer> Hjælpeprogrammer" mappe eller gå til "Hjælpeprogrammer" mappe i Finder "Go" menuen.

4 Vælg "Opret eller fjern en Windows-partition" og klik på den partition med Windows Vista Ultimate og klikke på "Fortsæt". Klik på "Gendan til en enkelt Mac OS-partition." Windows partition vil blive omformateret. Genstart din Mac i Apple-menuen for at se ændringerne træder i kraft.


relaterede artikler