Sådan opgraderer en BIOS batteri

September 1

Sådan opgraderer en BIOS batteri


Den supplerende metal-oxid halvleder batteri, der er kendt som en CMOS batteri til kort, tilføjer en lille mængde strøm til en computers bundkort. Selv om computeren er slukket og unplugged fra en stikkontakt, vil batteriet gemme indstillinger i BIOS og styre systemet interne ur. Næste gang du tænder computeren, vil indstillingerne BIOS stadig gemmes og uret vil være korrekt. Som enhver anden batteri, kan CMOS batteriet løber tør for strøm over tid. Når dette sker, opgradere det gamle batteri at få magten tilbage til systemet.

Instruktioner

1 Sluk for computeren. Tryk på afbryderen for at starte det op igen. Se skærmen, og tryk på BIOS-tasten når du bliver bedt. Nøglen varierer baseret på computeren, men er ofte "F8" eller "F11".

2 Trin gennem BIOS menuer og skrive ned alle indstillinger. Da du vil være at fjerne systemets batteri, vil BIOS-indstillingerne vende tilbage til fabrikkens standarder. Nedskrivning disse oplysninger vil bidrage til at genoprette BIOS-indstillingerne, når du installerer et nyt batteri. Sluk for computeren, når du er færdig.

3 Tag alle ledninger fra computerens tårn, herunder strømkablet og overvåge kabler. Placer sagen på en hård, plan overflade.

4 Drej skruerne på bagsiden af ​​sagen mod uret. Du kan bruge en skruetrækker til at fjerne disse, hvis de ikke er fingerskruer. Når skruerne er fjernet og der er afsat, træk sidepanelerne væk fra computeren for at få adgang til bundkortet.

5 Undersøg computerens bundkort for at finde systemet batteri. Batteriet ligner en metal fane ligner en amerikansk kvartal. Træk batteriet væk fra bundkortet. Skriv ned batteriet kode. Den batteritype varierer mellem computer mærker og modeller. Køb et nyt batteri på en computer dele eller batteri butik.

6 Udskift det nye batteri i den havn, hvor du har fjernet den gamle. Tryk det på plads sikrer, at bundkortet kontakter rører undersiden af ​​batteriet. Udskift sidepaneler på computeren, og skru dem tilbage på plads.

7 Sæt alle ledninger tilbage i computeren. Tryk på afbryderknappen, og gå ind i BIOS-menuen igen. Skift indstillingerne tilbage til det, de engang var ved at konsultere den liste, du skrev ned. Når du er færdig, skal du afslutte BIOS og starte computeren som normalt.

TIPS

  • Kontakt din computers manual for mere specifikke anvisninger om, hvordan at åbne kabinet.

relaterede artikler