Sådan bruges en KeyGen

May 27

Sådan bruges en KeyGen


Keygens, også kendt som "nøgle generatorer" eller "revner", er små hjælpeprogrammer, der anvendes til at generere produkt aktiveringsnøgler og serienumre, specielt til piratkopierede programmer. Brug keygens er ulovligt, og hvis du er fanget med piratkopieret software, kan du står over sanktioner, herunder men ikke begrænset til, høje bøder. Kom godt i en arbejdsgruppe produkt nøgle eller serienummer ud af en KeyGen er ikke svært, og hvis den rigtige kombination ikke er lavet første gang, kan du prøve flere gange, indtil det program, du vil bruge, er låst op.

Instruktioner

1 Download keygen til dit program. Normalt piratkopierede programmer kommer zippet med en KeyGen, der vil arbejde. Installer programmet på din computer, men ikke åbne den endnu. Åbn KeyGen.

2 Vælg det program, du vil bruge på KeyGen. Dette sker som regel med en drop-down menu, der indeholder en liste over alle programmer, hvis KeyGen gør nøgler. Hvis du vælger det forkerte program, vil den nøgle, du genererer ikke.

3 Klik på knappen "Generer" (eller en lignende knap) for at oprette en nøgle. Åbn det program, du har installeret. Når du bliver bedt om at levere et serienummer og produkt aktiveringsnøgle, indtaste dem i KeyGen skabt i de relevante steder. Fuldfør registreringen, og starte programmet. Du skal have den fulde version af programmet. Nogle keygens kommer med en patch-funktion. Hvis ja, generere nøglen og klik på "Patch". Naviger til piratkopieret program mappe og installere nøglen i denne mappe for at få programmet til at arbejde.

TIPS

  • Brug keygens er imod loven, og nogle af dem indeholder skadelig software, der kan skade din computer og stjæle dine passwords.