Problemer med en HP Update i Vista

October 24

HP Update er et softwareprogram, der kommer pakket med HP-computere, og som er installeret, når en printer eller HP perifer føjes til en computer. Softwaren har et par kendte konflikter med Windows Vista.

Fungere

HP Update er ligesom enhver anden software updater. Programmet kommunikerer med HP hjemmeside for at søge efter produkt- og softwareopdateringer til at holde dine HP-produkter så aktuelle som muligt.

opdateringer

I november 2010 blev den nyeste version af HP Update udgivet på oktober 16 2008. Du bør installere denne version af softwaren, som omhandler mindre problemer for software, der kører i alle versioner af Windows Vista til både 32- og 64- bit versioner af styresystemet (se Resources).

Løsninger

HP anbefaler at afinstallere og geninstallere HP Update, hvis programmet frysning eller ikke under opdateringer. Alternativt kan du deaktivere programmet eller vælge, hvor ofte det vil søge efter opdateringer ved at åbne HP Update fra Start-menuen og vælge "Indstillinger". Der er tre muligheder: "Automatisk kontrollere internettet for opdateringer", "Kun underrette mig, når en opdatering er tilgængelig" og "Aldrig". Vælg "Aldrig" for at deaktivere tjenesten.


relaterede artikler