Hvordan man laver en parabolantenne Med en USB Wi-Fi adapter

October 26

Hvordan man laver en parabolantenne Med en USB Wi-Fi adapter


DIY projekter at gøre en parabolantenne med en USB Wi-Fi-adapter er velkendte. USB-forbindelsen til computeren er meget robust, lider ingen tab af signal i forhold til koaksialkabel. En kinesisk vegetabilsk si eller andre store si er en ideel parabolsk form, fordi det trådnet giver et bredt overflade til at hoppe radiobølger til USB transceiver endnu minimere vindmodstanden da det ikke er en fast form. Wi-Fi er trods alt blot radiobølger inden for et område af 2,4 GHz. De er retningsbestemt, men hvis inden for rækkevidde af et godt signal, trådløst internet er gratis.

Instruktioner

1 Køb en trådløs USB g eller n Wi-Fi-adapter. Trådløse g adaptere kan findes online for mindre end $ 20 og på kontoret levering butikker for mindre end $ 30. Wireless N-adaptere vil fordoble g hastighed, men er mere end dobbelt g pris.

2 Tilslut håndtaget af wiren sien til en 8-tommer stykke kosteskaft. Brug træskruer eller en U-formet konnektor til at fastgøre de to stykker.

3 Skær en rektangulær åbning i centrum af trådnet si med en wire cutter. Åbningen skal holde USB Wi-Fi-adapter fast.

4 Skub adapteren halvvejs gennem åbningen i trådnet si. Fastgør det yderligere ved kalfatring omkring overfladen uden sien, hvis du ønsker. Den parabolske form sien vil give øget signalstyrke på 12 til 15 dB. (3 dB er en fordobling af modtagelse evne.)

5 Tilslut en kvinde-til-mand USB-kabel til Wi-Fi-adapter. Sæt USB-A enden af ​​USB-kablet i enhver ledig USB-port på en computer.

6 Følg på skærmen set-up for at indstille softwaren til Wi-Fi modtagelse. Et set-up CD ofte kommer med Wi-Fi-adaptere. Ellers software - meget gerne downloade en printerdriver - kan downloades fra internettet.

7 Placér antennen. Ret parabolske overflade og Wi-Fi-adapter i retning af nærmeste adgangspunkt.

TIPS

  • Juster Wi-Fi-antenne omhyggeligt for at modtage maksimal signalstyrke. Radiofrekvenser er meget retningsbestemt, og antennen skal være i retning af kendte Wi-Fi-hotspots.