Sådan opgraderer en Sony VAIO RC210G Video Card

June 14

Sådan opgraderer en Sony VAIO RC210G Video Card


Sony VAIO RC210G er en Windows-desktop computer designet til magten. Den er velegnet til både videospil og videoredigering med sin høje mængde forudsat RAM og processor hastighed. Men hvis du finder den nuværende skærmkort er ikke op til dine standarder er det muligt at fjerne det nuværende kort og installere en opgraderet kort i systemet selv. Dette kræver ikke nogen forudgående erfaring med computer installation og processen tager kun et par minutter.

Instruktioner

1 Power ned Sony VAIO RC210G og vente på, at computeren helt at slukke. Fjern kablerne forbundet til ydersiden af ​​computeren og fjern Phillips skruer fastgjort til bagsiden af ​​systemet.

2 Skub åbne kabinettet og ser mod bagsiden af ​​systemet. Her finder du flere kort tilsluttet PCI ekspansion slots. Disse er vandrette slidser knyttet til den store computer kredsløb kaldet bundkortet. Den video kort, du ønsker at erstatte, er det kort, du tilslutte skærmen til (se på ydersiden af ​​kabinettet for forbindelsen port din skærm slutter til).

3 Tryk ned på de små plastik flapper på siden af ​​PCI-kort slot skærmkortet forbindelse til. Dette låser kortstikket. Skub grafikkortet ud af den ulåste slot.

4 Sæt det nye grafikkort ind i det tomme kort slot og skub op på plastik flapper til at låse kortet på plads. Luk op computerens kabinet, stram Phillips skruer og sæt kablerne tilbage i computersystemet.

5 Tænd computeren og vent på Windows-operativsystemet til at indlæse. Indsæt driver installations-cd'en og vent til installationsguiden for at indlæse. Når det sker, skal du følge den række meddelelser til helt installere den nye grafikkort drivere.


relaterede artikler