Sådan Konverter MP4 til MP3 i Linux

June 6

Filer med en MP4 udvidelse er normalt videofiler med lyd, men nogle indeholder kun lyd. MP4 video filer kan konverteres til MP3-lydfiler til brug på personlige digitale audio-afspillere eller andre formål. MP4 lydfiler kan konverteres ligeledes til den meget populære MP3-format, som er langt mere bredt understøttet af både lyd software og digital audio-afspillere.

Instruktioner

1 Hvis du kører Ubuntu eller en anden Debian-baserede Linux-distribution, gå til System> Administration> Synaptic Package Manager.
Ellers se trin 5.

2 Skriv "Sound Converter" i Quick søgefeltet. Find soundconverter på den liste, der udfylder, og klik derefter på den tomme afkrydsningsfeltet ud for det. Klik på "Marker til installation" og derefter klikke "Mark".

3 Skriv "gstreamer" i Quick søgefeltet. Sorter listen efter pakken navn, derefter finde gstreamer0.10-plugins-ugly-multivers. (Tallet i filnavnet er en version nummer, hvis dette antal er anderledes, det er okay.) Marker afkrydsningsfeltet ved siden af. Klik på "Marker til installation" og derefter klikke "Mark".

4 Klik på den fremtrædende "Anvend" knappen øverst i vinduet. Synaptic Package Manager vil installere Sound Converter og den nødvendige plugin.

5 Hvis ikke kører Ubuntu eller en anden Linux-distribution, der bruger Synaptic Package Manager, skal du downloade og installere både Sound Converter og plugin, der gør det muligt for MP3-funktionalitet. Se Ressourcer til både et link til download siden Sound Converter og et link til en side med oplysninger om opnåelse af plugin.

6 Når Sound Converter og plugin er installeret, skal du køre Sound Converter. Klik på "Tilføj fil" knappen øverst. Gå til den fil, du vil konvertere, og klik derefter på "Åbn".

7 Klik Rediger> Indstillinger. Under "Type Result?", Vælg MP3-format. Du kan justere kvaliteten af ​​filen, hvis du vælger. Klik på "Luk".

8 Klik på den fremtrædende "Convert" knappen øverst. Din MP4-fil vil blive konverteret til en MP3, og vil blive venter på dig i den mappe, du har valgt.