Sådan ændres Standard Printer til Vista Office Picture Manager

August 19

Sådan ændres Standard Printer til Vista Office Picture Manager


Ændring af standardprinteren til Vista Billedbog Manager kræver en ændring af computerens printerindstillinger og konfigurationer. Denne ændring kan ske via Kontrolpanel navigation. Ingen tekniske erfaring er nødvendig for at foretage ændringen, og det tager kun et sekund at ændre computerens printerindstillinger. Når ændringen er gennemført, vil de billeder, du vil udskrive rettes til den nye standard printer.

Instruktioner

1 Klik på ikonet Windows på proceslinjen nederst på skærmen.

2 Åbn "Kontrolpanel" fra menuen Start og klikke på "Hardware og lyd."

3 Klik på "Printere" underemne linket i "Hardware og lyd" menuen.

4 Find den installerede printer, du vil bruge som standard printer til Vistas Picture Manager.

5 Højreklik på den printer, du ønsker at gøre standardprinter og vælg "Indstil som standardprinter" i drop-down menuen listen.

TIPS

  • Den printer, du vil bruge, skal være installeret, for at denne handling for at være tilgængelige. Hvis printeren ikke er installeret på din computer, vil du ikke være i stand til at tage nogen præference og konfiguration handling for det.
  • Du skal have administrativ adgang, også kaldet User Account Settings, at computerens "Control Panel" indstillinger for at foretage ændringer. Uden denne tilladelse, vil du blive nægtet adgang til "Control Panel". (Se ressourcer til mere information om administrativ adgang i Windows Vista.)

relaterede artikler