Hvordan får man flere seere på dit websted

March 26

Hvordan får man flere seere på dit websted


Ved dyrkning en online tilstedeværelse, er det helt afgørende at få dit websted foran folks øjne. Men med millioner af sites derude, målrettet indsats og intelligent brug af sociale netværk og ordet tæthed kan generere synspunkter fra folk, der ønsker at se, hvad du har at tilbyde.

Instruktioner

Sociale netværk

1 Opret en Twitter og Facebook-konto, da det giver dig en chance for at dele dit websted med andre. Det første skridt er at oprette en konto (eller Facebook-side, for eksempel) afsat specifikt til dit websted. Dette skaber flere muligheder for folk at lære om det, og give feedback.

2 Foretag tilslutningerne. Har folk "som" den Facebook-side, følge folk med din Twitter-konto, og sæt dit websteds webadresse på fora relateret til indholdet af dit websted. Spred ordet, og folk vil tjekke det mindst én gang - og hvis de kan lide stedet, vil de komme tilbage.

3 Skabe muligheder for seeren interaktion. Folk vil blive trukket på dit websted ved en video eller en kommentar boks, der bliver brugt af andre. Folk ønsker interaktion. Indlæg læser meningsmålinger, bede om deres meninger gennem kommentarer, og få dem Tweet eller fremsætte bemærkninger på Facebook.

Søgemaskine optimering

4 Hvis du ønsker dit websted for at generere flere hits, folk har brug for at finde den, når de bruger Google, Bing, eller enhver anden søgemaskine. Der er et par ting, du kan gøre for at øge dit websteds placering i hver søgemaskine, som øger sandsynligheden for det bliver besøgt. Først linke dit websted til andre. Jo mere tilsluttet dit websted er, jo bedre.

5 Sørg for, at der ikke er brudte links. Du kan bruge et værktøj som at hjælpe.

6 Brug nøgleord i en smart måde. Når en person bruger Google til at finde oplysninger, han typer i søgetermer. Google derefter bringer en liste over websteder, der indeholder det pågældende søgeord. Men nogle termer søgt efter mere end andre, og det er her Google AdWords Tracker kommer i spil. Brug den til at finde ud af hvilke ord er mest søgte, og mindst søgte.

7 Bestem de bedste søgeord til dit websted. Derefter placere dem i prominente steder, såsom titler og første og sidste afsnit i et indlæg eller side. Målet for tre til seks søgeord pr hver hundrede på sitet - dette kaldes nøgleordet massefylde.

8 Send dit websted til søgemaskinerne. Et godt sted at kontrollere dette er Google, som er den dominerende søgemaskine på markedet. Besøg deres Webmaster side og gå gennem trinene til korrekt indeksere dit websted i deres bibliotek.

Betalt annoncering

9 Hvert skridt har hidtil været gratis, men der er måder at markedsføre dit websted, hvis du har kapital, eller er villige til at være vært for annoncer på din side.

10 Kig ind Google AdSense. Gratis reklame aldrig gør ondt, og det giver Google mere incitament til at sende folk på din måde, også. Men sometims det kan rod dit websted, og lejlighedsvis annoncerne er ikke fantastisk til at hjælpe salg (hvis du sælger noget).

11 Overvej en pressemeddelelse. Steder såsom PR Leap og PR Web fokus på public relations aspekt af marketing.

TIPS

  • Forvent ikke at øge antallet af besøgende natten - har nogle tålmodighed og langsomt begynder at forbinde dit websted til andre. Det kan tage et par måneder for at se nogle resultater, men at være flittig og sprede dit websteds webadresse til så mange steder som muligt, vil øge chancerne for mennesker besøger.
  • Vær på vagt over e-mails fra folk, der tilbyder at hjælpe med at markedsføre dit websted - det kan være en person forsøger at snyde oplysninger ud af dig. Tag altid forholdsregler, når kontaktet af nogen.
  • Brug forkerte søgeord, eller ikke-strategiske dem (såsom ord, der ikke er relateret til, hvad du er markedsføring), vil gøre det vanskeligere at generere hits.

relaterede artikler