Sådan udskriver et digitalt foto på lærred Med en Epson printer

July 6

Sådan udskriver et digitalt foto på lærred Med en Epson printer


Lærred er et materiale, der typisk anvendes til store akryl eller olie malerier. Materialet absorberer blæk og maling godt, hvilket gør det til et enestående produkt til at producere billeder på. Der er endda lærred papir til rådighed til brug, så du kan udskrive digitale fotografier, på lærredet med en standard computer printer (såsom en Epson). Når på lærredet, er billedet kunne monteres i en ramme eller syet på andre stof og klæder.

Instruktioner

1 Køb lærred papir fra en lokal håndværk eller kunst levering butik. Papiret kommer i en kasse, typisk fra 10 til 20 ark pr æske.

2 Sæt lærredet papir i papirbakken i bunden af ​​Epson printer. Indsæt kun et par ark lærredet i ad gangen. Indsættelse for mange sider på samme tid resulterer i lærredet bliver stukket og Epson printer funktionsfejl.

3 Åbn den digitalt foto, du vil udskrive. Dobbeltklikker på den digitale fil åbner fotografiet seeren installeret på computeren.

4 Vælg "File", "Udskriv" og et print vindue vises på skærmen. Vælg Epson printer og go-to udskrive enhed og klik på "Udskriv". Det digitale fotografi er nu placeret på lærredet papir.


relaterede artikler