Sådan Tilpas Google Adsense

September 2

Google Adsense er blevet en populær gratis måde at tjene penge online takket være sin nem opsætning og brug. Den giver ikke mange metoder til at tilpasse de annoncer, du må vise, men hvad det giver kan hjælpe dine annoncer passer ind i dit websted præcis, hvordan du vil have dem til og skille sig ud nok for folk at bemærke. Jo flere mennesker, der klikker på dine annoncer, jo flere penge du foretager.

Instruktioner

1 Anvend på Google Adsense-programmet ved at udfylde ansøgningsskemaet. Bagefter vil du modtage en e-mail for at kontrollere, at din forudsat emailadresse er korrekte. Klik på linket i e-mailen for at indgive ansøgningen. Du derefter nødt til at vente for Google at acceptere din ansøgning.

2 Log ind på din Google Adsense-konto.

3 Klik på fanen "AdSense-opsætning", og klik derefter på "AdSense til indhold." Vælg den type annonce (standard er en grundlæggende annonceenhed med tekst- og billedannoncer) og klik på "Fortsæt". Du vil ankomme til de vigtigste Adsense tilpasning side.

4 Vælg højde og bredde på din Adsense annonce blok under "Format" drop-down menuen. Der er muligheder for vandrette, lodrette og firkantede annoncer fra mange størrelser.

5 Vælg farveskema til dine annoncer i afsnittet "Colors". Google tilbyder et par pre-made farveskemaer i "Paletter" drop-down menuen, selv om mange mennesker kan lide at skabe deres egen farvesammensætning at blande annoncerne i med deres egen hjemmeside.
Du kan vælge farver til grænsen, titel, baggrund, tekst og links til dine annoncer, og uanset hvad du vælger opdateres automatisk på prøven Adsense enhed til venstre, så du ved straks, hvad en bestemt farve vil se ud i aktion.

6 Vælg skrifttypen for dine annoncer i afsnittet "Fonts". I modsætning til afsnittet "Colors", behøver du ikke mange valg her: Arial, Times eller Verdana. Adsense standard Verdana.

7 Vælg hjørnet stilarter for dine annonceenheder i afsnittet "Corner Styles". Du kan vælge firkantede hjørner, let afrundede hjørner eller meget afrundede hjørner.

8 Klik på "Fortsæt". Nu hvor du har din annonceenhed bygget, kan du oprette en "kanal" for det (hvilket er Googles måde, så du kan organisere dine annoncer i din konto, så du ved, hvad der er hvad). Fortsæt med at trykke på "Fortsæt", indtil du når en knap, der hedder "Submit og få kode." Når du trykker på den, vil Google give dig en blok af kode, som du kan placere på dit websted for at gøre det muligt for annonceenhed skal vises.

TIPS

  • Web-brugere har fået gode til at genkende - og ignorerer - annoncer. Mange website ejere har rapporteret, at de Adsense enheder, der udfører det bedste er dem, der har et farveskema, der passer i deres websted i stedet springer ud. Ligeledes bestemte størrelser virker bedre end andre. Den bedste resultater enhed størrelse er den 300-pixel-by-250-pixel rektangel.
  • Google har en række strenge politikker for AdSense, der kan få dig uden videre smidt ud af programmet for evigt, hvis du er fanget overtræder nogen af ​​dem.