Sådan udskriver en CD Booklet Med Lyrics

June 13

Sådan udskriver en CD Booklet Med Lyrics


Flere musikere er emballage og fremme deres egen musik i dag end nogensinde før. Internettet har gjort selvpromovering en mulighed for alle, og med den række af hjemmet optagelse software til rådighed, producere din egen musik har aldrig været nemmere. At gå sammen med din cd-udgivelse, bør du have en professionel CD cover med alt det ekstra, herunder tekster. Den gode nyhed er, at der er CD cover design software til rådighed, der gør det muligt at skabe komplette cd brochurer til at give dine musikalske produktioner et professionelt, færdig udseende.

Instruktioner

1 Vælg CD design software, du vil bruge. Der er CoverXP, Nero Cover Design, CD Label Designer og mange flere. Al softwaren fungerer grundlæggende på samme måde. Nøglen er at sikre den software, du bruger giver dig mulighed for at designe brochurer, ikke kun etiketter.

2 Åbn softwaren og klik på "Brochure" fra menuen "Brochure". Den første side i hæftet vil åbne. I menuen "Indsæt" vælg "Image" og browse til placeringen af ​​dit cover billede. Klik på billedet, og det vil blive vist som forsiden af ​​din brochure.

3 Gå til menuen "Object" og vælg "Tekst" valgmulighed. I tekstfeltet skal du skrive i titlen på din cd, formatere teksten til den skrifttype, du vil bruge, og vælg størrelse og farve på skrifttypen. Luk dialogboksen og trække teksten, hvor du ønsker det skal vises på din dækning.

4 Gå til menuen "Booklet" og klik på "Tilføj side." Tilføj lyrics til den nye side, formatere teksten på størrelse 6, og fortsætter med at tilføje tekster og sider, indtil alle dine tekster er færdig. Tilføj en bagside på samme måde, som du har tilføjet frontdækslet.

5 Gå til menuen "Udskriv" og vælg "Almindeligt papir Booklet" valgmulighed. Din CD hæfte ark udskrives sammen med folde linjer. Følg vejledningen til at folde din brochure, så bruge til hæfteklammer til at sikre hæftet, hvilket giver dig en lyrisk hæfte til din cd-boks.