Sådan Tilføj humørikoner Sametime

June 9

Sådan Tilføj humørikoner Sametime


Sametime, eller IBM Lotus Instant Messaging & Web Conferencing, har en indbygget instant messaging system. Brugerne har mulighed for at kommunikere ved hjælp af SMS-beskeder. De kan også tilføje humørikoner til deres onlinemeddelelser. Emoticons er tegneserie-lignende skildringer af ansigtsudtryk, der omfatter smil, rynker brynene og blink.

Instruktioner

1 Start Lotus Notes. Klik på "File" og "Indstillinger". Udvid knappen "Sametime" ved at klikke på "+" tegnet. Klik på "Humørikon Paletter." Vælg den palet, som du ønsker. Importer og gem paletten.

2 Gå til Wareseeker hjemmeside. Denne hjemmeside indeholder en række forskellige gratis humørikoner til at vælge fra, herunder "kærlighed" og "dyr" humørikoner. Vælg den, du ønsker, og hente den. Følg meddelelserne på skærmen til visning af humørikoner.

3 Åbn Filebuzz hjemmeside. Denne hjemmeside har et bredt udvalg af gratis og pay-for-downloade humørikon software. Download softwaren, der opfylder dine behov, og følg vejledningen på skærmen for at få vist emoticon skabeloner.