Sådan Put Your billede af din kanal i dine videoer

July 1

Sådan Put Your billede af din kanal i dine videoer


Branding er en kraftig markedsføring teknik, der hjælper virksomheder med støtte folk i at genkende og huske deres produkter og tjenester. Hvis du har videoer på din YouTube-kanal, kan du mærke dem ved at tilføje et billede af din kanal til videoerne. Når du gør det, kan folk, der ser dine videoer på websteder rundt omkring på nettet se, hvordan din kanal ser ud ved blot at se videoerne.

Instruktioner

Capture Channel Side Screenshot

1 Besøg din YouTube-kanal side og tryk på "Windows" tasten. Skriv "Snipping Tool" i søgefeltet og klik på "Snipping Tool" ikonet for at åbne miniature Snipping Værktøj vinduet.

2 Klik på vinduets knappen "Ny" og bruge musen til at tegne et rektangel rundt om en del af din kanal side, du gerne vil have folk til at se på en video. Når du tegner rektanglet, Snipping Værktøj vinduet igen.

3 Klik vinduets menuen "Filer" efterfulgt af "Gem som" for at åbne vinduet Gem som. Dette vindue er standard "Gem som" vindue, du ser, når mange programmer bede dig om at gemme en fil.

4 Klik på "billeder" mappe for at vælge den og skrive et navn, såsom "Min kanal Screenshot" i "File Name" tekstfeltet. Det er ligegyldigt, hvad du navngive filen, så længe en anden fil med samme navn ikke findes i mappen. Klik på "Gem" for at gemme screenshot til mappen Billeder.

Tilføj Screenshot til video

5 Vend tilbage til din YouTube-kanal, skal du klikke på "Upload" og derefter klikke på "Rediger" for at se redigeringssiden. Miniaturebilleder af videoer, du har uploadet vises på denne side.

6 Klik og træk den video, du gerne vil opdatere til bunden af ​​skærmen, og slip det i "Træk videoer her" boksen. Når du gør det, YouTube tilføjer en ny tom kasse ved siden af ​​den video, du har tilføjet.

7 Klik på kameraet, og derefter klikke på "Tilføj Fotos til Project." Klik på "Upload Billeder" efterfulgt af "Vælg fotos fra din computer" for at vise et vindue, der viser computerens filer og mapper.

8 Find screenshot fil, du gemte og dobbeltklik på den. YouTube uploader filen og viser det som et miniaturebillede. Træk, der miniature ned til den tomme kasse ved siden af ​​din video. Klik på "Publish" at offentliggøre videoen.

TIPS

  • Det kan tage et stykke tid for YouTube at kombinere skærmbillede med din video. En meddelelse øverst på siden beder dig om at vende tilbage til siden senere. Siden viser også en procentdel komplet værdi, såsom 40%. Denne værdi giver dig en idé om, hvor meget tid der er tilbage før YouTube færdig udgiver videoen.
  • I dette eksempel, du trækker screenshot billede af din kanal til slutningen af ​​videoen. Folk, der ser videoen vil se billedet, når videoen slutter. Hvis du hellere vil have dem se billedet før videoen begynder, skal du klikke og trække billedets miniaturebillede før videominiature før du klikker på "Publish".

relaterede artikler