Sådan Konverter MOV filer til WMV

November 4

Sådan Konverter MOV filer til WMV. Hvis dit digitalkamera gemmer billeder som MOV-filer, men du ønsker at arbejde med dem i Windows Movie Maker, så er du nødt til at konvertere dem fra MOV filer til WMV-filer. Dette er en forholdsvis let sag, hvis du kender din vej rundt om en computer. Følg disse trin for at konvertere mov filer til WMV-filer.

Instruktioner

1 Log på dvd-tool.com og download Xilisoft Video Converter. Klik på linket, og når du bliver bedt, skal du gemme den på dit skrivebord. Åben programmet, efter det er installeret. Der er et gebyr for dette program.

2 Klik på "File" og derefter "Tilføj". Fremhæv de MOV filer, du gerne vil konvertere til WMV.

3 Vælg output format du ønsker til omdannelse fil. I dette tilfælde er det WMV.

4 Juster indstillinger, du vil WMV fil til have. Du kan vælge den video størrelse, starttidspunkt, buffer tid og mange andre muligheder, eller bare lade det være som det er.

5 Vælg "Browse" for at bestemme, hvor du ønsker at placere den konverterede WMV-fil. Vælg dit skrivebord, så du nemt kan finde den.

6 Vælg "Encode" for at begynde at konvertere fra en MOV-fil til en WMV-fil. Programmet vil sige "Afsluttet" i oplysningerne boksen efter konverteringen har fundet sted.

TIPS

  • Med dette program kan du konvertere MOV filer til næsten enhver type fil, du har brug for.
  • Xilisoft Video Converter tilbyder også en gratis prøveperiode for filer, der er mindre end 5 minutter lang.

relaterede artikler