Sådan oprettes en hjemmeside Brug af flash Start

November 11

Websites med flash starter, der ofte omtales som flash animation introer, der betragtes som de prikken over i'et for design. Denne type af intro er professionel og elegant og indfanger en beskuerens opmærksomhed. Flash-animation tilføjer flare og fysik til et websted. Oprettelse af en hjemmeside med flash start er nemt, og det er kun et par klik væk.

Instruktioner

Sådan oprettes en hjemmeside Brug Flash Start

1 Tilmeld dig en Wix konto. Åbn en internetbrowser ved at klikke på ikonet, der kan findes på computerens skrivebord. Ryd søgelinjen data form og indtast "www.wix.com." Når Wix destinationsside indlæses, skal du klikke på "Log på / Tilmeld" fanen, og vælg "Klik her for at få" for at oprette en konto. Indtast de nødvendige oplysninger i pop-up vindue og klik på "Tilmeld".

2 Klik på fanen "Opret". Du vil se en liste over miniatureikoner for pre-made hjemmeside skabeloner. Klik på thumbnail ikon, der lyder, "Blank", og vælg "Rediger" valgmulighed. Den tomme skabelon portalen åbnes automatisk i et pop-up vindue.

3 Udforsk den tomme skabelon portal og dets funktionaliteter, før bygge en flash design platform. Klik på "File" -fanen øverst. Klik derefter på fanen "Indstillinger", der vises i drop box menuen. Et pop-up vindue vises, og "Document Settings" portal vil blive vist.

4 Klik på torvet farve symbol i højre område af skærmen for at ændre farven. Numrene er opført på "Side" regionen vil gøre dig i stand til at ændre den oprindelige bredde og længde på siden. Du kan også ændre søgeord, som vil gøre dig i at gøre hjemmesiden søgbare på motorer som Yahoo! og Google. Klik på "Apply" for at gemme ændringerne.

5 Klik på "Clipart" ikon, der kan findes på den lodrette menuen i venstre side af skærmen. Når de vandrette menu belastninger, skal du klikke på "Animationer" fanen. Det er her størstedelen af ​​flashen påvirker gemmes. Du kan også klikke på den nederste menu, der vises nederst på skærmen for at ændre siden overgangen.

6 Begynd designe hjemmesiden flash intro ved at gennemføre de funktionaliteter og komponenter, der leveres i design portalen. Det er altid bedst at begynde med at vælge baggrundsfarven. Dette vil sætte tonen for hele design. Klik på "Gem" ikonet, når du har gennemført design. Når "Gem" pop-up vindue vises, skal du indtaste et navn til designet. Klik på knappen "Gem" nederst i pop-up vindue.

TIPS

  • Hold flash animation til et minimum. For meget flash animation kan bremse op, hvordan det belastninger på seernes browsere. Det kan også forårsage brudte links på hjemmeside.Hvis du vil have flere forbedringer, såsom professionel hosting, ekstra lagerplads, og google analytics, se ind i Wix premium service pakke (se Resources).
  • Den Wix-platformen kræver en højhastigheds-internetforbindelse. Luk alle andre programmer og vinduer for at tillade forbindelsen at have en repræsentation point.Save arbejde regelmæssigt for at undgå at miste det som følge af en fryser computeren, eller mangel på respons fra server.Wix konti er gratis for flash design.

relaterede artikler