Sådan læses SD-kort

May 8

Secure Digital (SD) kort er en form for hukommelse, der bruges i mange håndholdte og bærbare enheder, såsom digitalkameraer og mobiltelefoner. Ud over at lagre oplysninger om disse typer af enheder, kan sikre digitale medier kan anvendes på samme måde som enhver anden lagerenhed til at holde bløde kopier af filer og dokumenter.

Instruktioner

1 Sæt Secure Digital (SD) kort i det rigtige slot på computerens multi-kortlæser. Multi-kortlæsere er ofte inkluderet på nyere computere, men interne og eksterne modeller kan købes billigt (se Resources nedenfor). Mens holdbare, SD-kort er tynde, og forsigtighed bør anvendes, når du sætter kortet.

2 Sådan læses SD-kort


Venstre-klik en gang på knappen Windows "Start", og vælg "Explore" valgmulighed.

3 Sådan læses SD-kort


Rul gennem lister under afsnittet "Mapper" i "Udforsk" vinduet for at finde SD-kortet.

4 Sådan læses SD-kort


Klik én gang på ikonet SD-kort for at se data på kortet. Generelt SD-kortet vil blive opført under afsnittet "Computer", nær slutningen følge de andre drev programoversigter. I dette eksempel er SD kortet mærket "Kodak", som kortet er fremstillet af dette selskab.

5 Sådan læses SD-kort


Åbn filerne på SD-kortet ved at højreklikke gang på filnavnet, og derefter en gang på "Åbn". Du kan også dobbeltklikke på en af ​​de filer til at åbne dem.


relaterede artikler