Sådan importeres en statisk websted Into WordPress

April 18

Sådan importeres en statisk websted Into WordPress


WordPress er et dynamisk content management system, hvilket betyder, at indholdet af WordPress sites er lagret i en separat MySQL-database, og fyldes i en skabelon. I et statisk websted, er indholdet og styling alle holdt sammen på den samme HTML-fil. Ulempen ved statiske sites er, at hvis du ønsker at foretage ændringer i udseendet af hjemmesiden, kan du nødt til at gå igennem hver eneste af dine HTML-filer og foretag ændringerne for dem alle. Men hvis dit statiske site er på samme server som din WordPress blog, kan du importere din HTML websted i WordPress.

Instruktioner

1 Log ind på din WordPress admin kontrolområde. Klik på "Plugins" og derefter klikke på "Tilføj ny". Skriv "Importer HTML sider" i tekstfeltet, og tryk på knappen "Søg Plugins". Når resultaterne vises, find "Importer HTML Pages", som skulle være den øverste resultat, og klikke på linket "Installer nu" lige under det. Når plugin installerer, skal du klikke på linket "Aktiver Plugin".

2 Besøg din statiske HTML websted og klik "Se" og derefter "Page Source" i din browser. Find den HTML-element, at det faktiske indhold er indeholdt i For eksempel kan det være en div.:

<Div id = "content">

Eller det kan være en tabel af en bestemt størrelse, for eksempel:

<Td width = "600">

Notér den type element indholdet er i den egenskab, der definerer det, og værdien af ​​denne attribut.

3 Vend tilbage til din WordPress admin område. Klik på "Indstillinger" og den nye "HTML Import" valgmulighed. I "Content" område, skal du indsætte de oplysninger, du skrev ned i "Tag", "Attribut" og "= Value" tekstbokse. I <div> eksemplet ovenfor, ville du skrive "div" i boksen "Tag", "id" i feltet "Attribut" og "indhold" i feltet "= Value". Skriv disse data uden anførselstegn eller parentes.

4 Gå tilbage til din HTML-kildekode. Identificer de tags, der omgiver titel af indholdet. Dette kan være <title>, eller det kan være en header tag som <h1>. Skriv dette tag ned, sammen med eventuelle attributter og værdier, hvis de findes.

5 Rul ned til "Title" overskrift. Skriv koden, der omgiver dit indhold titel i "Tag indeholder sidetitel" tekstfeltet. omfatter også eventuelle attributter og værdier i de relevante felter. Du kan også skrive nogen tekststreng, at plugin skal ignorere, når de indsamler titler. For eksempel, hvis dine titler ser noget lignende "GardeningTipsWebsite - Sådan fjernes ukrudt," kan du sætte "GardeningTipsWebsite -" i "Frase at fjerne" tekstfeltet.

6 Rul ned til bunden af ​​siden, og tryk på "Importer bruger disse muligheder." Dit statisk websted er kopieret ind i din WordPress blog.


relaterede artikler