Sådan oprettes en billig computerspil Brug PowerPoint

September 19

Powerpoint er normalt anvendes til business eller uddannelse præsentationer. Men det betyder ikke, at det ikke kan bruges til mere kreative sysler. Du kan bruge PowerPoint til at lave en sjov gratis spil at spille med venner eller endda til at sætte fut i en kedelig business præsentation.

Instruktioner

1 Opret en tom PowerPoint-præsentation. Sørg for at starte med titlen dias. Kom op med en smart navn for dit spil, og indtast den i titlen kassen. I undertitlen boksen, oprette et hyperlink til næste dias, der siger "Klik her for at begynde."

2 Lav en anden dias. På den anden dias, indtaste en multipel spørgsmål eller proposition valg og fire mulige valg.

3 Link svarene til nye dias. Link de tre forkerte svar på et dias, som informerer spilleren han vælger et forkert svar, og spillet er slut. Du kan også linke dette dias til et andet dias, der begynder et nyt PowerPoint spil.

4 Føj hyperlinks til de korrekte svar på det næste spørgsmål. På det næste dias, informere spilleren hun svarede rigtigt og får at besvare et andet spørgsmål.

5 Bestem hvor mange spørgsmål en spiller skal korrekt besvare for at vinde spillet. Hvis spilleren har til at svare på fem spørgsmål korrekt, linke det korrekte svar fra det femte spørgsmål til en side Tillykke.

6 Forbedre PowerPoint spillet. Tilføj billeder og lyd at gøre spillet sjovere.

TIPS

  • Du kan oprette et hyperlink ved at markere den tekst, du vil linke og trykke "Ctrl K" på tastaturet.
  • I stedet for et trivia spil, kan du også bruge PowerPoint til at oprette en "Lav din egen historie" spil. Giv spilleren et scenarie og har PowerPoint dias spørge, hvordan spilleren ønsker at håndtere visse situationer. Link mulige reaktioner på et nyt sæt af muligheder i historie bue.