Hvordan man laver Windows Media Player Spil på en anden skærm

September 22

Hvordan man laver Windows Media Player Spil på en anden skærm


Udvid dit skrivebord til at oprette en sekundær skærm, i modsætning til typiske dobbelte desktop scenarier, hvor to skærme viser det samme indhold. Windows visningsmuligheder giver brugerne mulighed for at udvide Windows Media Player på en ekstra skærm, mens du bruger en personlig computer skærm til forskellige opgaver. Du kan lære, hvordan du opretter en sekundær skærm for at afspille en video, mens du bruger en primær computer til diasnoter, eller vise en film på en anden skærm med en større opløsning.

Instruktioner

1 Tilslut den ekstra skærm eller enhed til hovedcomputeren med et VGA-kabel og magt det på.

2 Højreklik på skrivebordet og vælg "Egenskaber" muligheder, "Graphic Properties" på nyere versioner.

3 Vælg "Indstillinger" valgmulighed. To viser kasser vil blive tilgængelige for udvælgelse, Display 1 og Display 2. Vis 1 svarer til den primære skærm, mens Display 2 repræsenterer den sekundære skærm.

4 Højreklik på "Display 2" boksen og vælg "Vedhæftet" fra genvejsmenuen.

5 Fremhæv "Udvid Windows-skrivebordet over til denne skærm" afkrydsningsfelt.

6 Klik på "Anvend" for at fuldføre konfigurationen. Den anden skærm viser en tom hvid desktop.

7 Åbn Windows Media Player, skal du klikke på titellinjen og trække medieafspilleren på den anden skærm med markøren. Dobbeltklik på titellinjen for fuld skærm visning.

TIPS

  • Express Computer hedder Windows forstår hvilken retning markøren skal flytte for at få adgang den sekundære skærm efter opsætningen orientering. Ændre retningen af ​​de primære og sekundære skærme i fanen indstillinger med hensyn til den fysiske placering af skærmene. Placer indstillinger "Display 1" og "Display 2" oven på hinanden, til venstre eller højre i fanen "Indstillinger".
  • Nye programmer altid åbne på den primære skærm, mens i udvidet skrivebord. Vælg titellinjen og trække nye vinduer over til den sekundære skærm med markøren for at se anden skærm.

relaterede artikler