Sådan bruges Windows Logo Tastaturgenveje

November 1

Windows-logoet genvejstaster er tilgængelige på næsten alle PC-tastaturer og kan bruges til at udføre en række handlinger hurtigt. Der er to af disse taster, Windows-tasten og tasten Menu, men den mest almindeligt anvendte er Windows Logo tastaturgenveje. Der er mange genveje, men nogle af dem er mere nyttige i dagligdags anvendelser end andre.

Instruktioner

1 Åbn menuen Start. Uanset hvad du gør, eller hvad program, du bruger, tryk på "Windows Logo" tasten åbner Start-menuen. Du kan endda bruge dette til at komme til menuen Start fra fuldskærmsprogrammer.

2 Åbn "Kør" dialogboksen. Hvis du kender kommandoen til at køre et program, kan du hurtigt få adgang til denne ansøgning ved at trykke på "Windows-tasten + R", skrive kommandoen og trykke "Enter".

3 Minimer alle åbne vinduer hurtigt ved at trykke på "Windows-tasten + M" for hurtig adgang til skrivebordet. Når du er færdig på skrivebordet, kan du trykke på "Windows-tasten + Shift + M" for at maksimere alle vinduer.

4 Åbn Windows Stifinder ved hjælp af et Windows-logo tastaturgenvej. Windows Stifinder er en hurtig måde at få adgang til filer på din harddisk. For at bruge det hurtigt ved at trykke "Windows-tasten + E"

5 Brug "Find filer eller mapper" dialog. Denne dialog kan bruges til at finde en fil eller mappe på nogen af ​​dine harddiske. Adgang genvejen til "Find filer eller mapper" dialog ved at trykke på "Windows-tast + F"

6 Cycle gennem åbne vinduer på samme måde, som du ville gøre med "Alt + Tab" ved hjælp af "Windows-tasten + Tab" genvej. Dette er ofte nyttigt, hvis en fuld skærm ansøgning tilslører vinduet "Alt + Tab" genvejen skal vise.

7 Åbn "System Properties" dialog for hurtig adgang til konfigurationsmuligheder ved at trykke på "Windows-tasten + Pause" genvej. Pause-tasten er et af de mindst brugte tasterne på tastaturet. Det ligger i den samme række som F1 til F12 og er normalt direkte over Page Up-tasten.

8 Åbn Hjælp og support. Hjælp og support er en alt-i-én help ansøgning for alle aspekter af Windows. For hurtig adgang, skal du trykke på "Windows-tasten + F1." Den Support Center hjemmeside kan også give dig en omfattende liste over Windows Logo tastaturgenveje, især de mindre almindeligt anvendt (se Resources nedenfor).

TIPS

  • Den "Maksimer" genvej husker hvilke vinduer blev minimeret ved kommandoen "Minimer alle", så windows, som ikke var fuld skærm, når du kørte "Minimer alle" genvej forbliver minimeret, når du kører "Maksimer alle."