Sådan Clean Fans i en Dell Deminsion 5100

October 31

Sådan Clean Fans i en Dell Deminsion 5100


Den Dimension 5100 er en desktop computer skabt af Dell. Som de fleste desktops, metoden til at åbne computeren og fjerne ventilator til rengøring er forholdsvis enkel. Rengøring din fan er vigtigt, fordi støv og snavs kan blive fanget i det over tid, faldende effektivitet og gøre din computer køre varmere. Når computeren kører varm, risikerer du lavere ydelse, dårligt fungerende dele og potentiel brandfare. Med et par enkle forsyninger og 15 minutter, kan du nemt undgå denne fare.

Instruktioner

Kølelegeme Fjernelse

1 Gør din Dimension 5100, og tag alle ledninger tilsluttet computeren. Læg din computers tårn på sin side og trække sig tilbage på låsen fundet på det øverste panel for at fjerne dækslet.

2 Skru begge skruer, der holder computerens kølelegemet på plads. For at få adgang til blæseren, skal du fjerne kølelegeme.

3 Drej kølelegemet mod din computers ryg ende og løft den forsigtigt ud af computeren før om kølelegemet på sin side. Indstil ikke kølelegemet oprejst eller røre den termiske interface, som kan beskadige enheden.

Rengøring af Fan

4 Find og tryk på fanen udgivelse på blæseren kablets stik.

5 Tryk ned på en af ​​de ventilatorfrigivelse faner på den ene side af blæseren, mens du trækker op på den anden fane placeret på den modsatte side af ventilatoren. Skub blæseren mod computeren ryg og træk det forsigtigt ud.

6 Brug din trykluft til at blæse blæseren fri for støv. Brug en tør klud til at få overskydende støv du kan, før udkig over ventilatoren for at sikre det er fri for støv. Du kan også ønsker at kontrollere og rense andre interne pc-komponenter, mens du har nem adgang.

Gendannelse af computeren

7 Sæt blæseren ved at klikke den på plads igen på samme måde, det kom ud. Sæt blæseren kabelstik.

8 Placer kølelegemet på plads igen og skru den igen. Igen, udvise forsigtighed for ikke at røre de termiske dele, som kan beskadige enheden.

9 Sæt computerdækslet på igen og vend computeren tårnet oprejst. Tilslut dine ledninger for at afslutte processen.

TIPS

  • Mens CNet tyder på, at du kan rense din fan uden at fjerne det, vil du være i stand til at rense det meget mere grundigt ved at fjerne blæseren.