Sådan Fix baggrundslys på en bærbar

November 19

Sådan Fix baggrundslys på en bærbar


Baggrundsbelysningen på en bærbar computer spiller en afgørende rolle i din evne til at se alt på din computers skærm, da det lyser skærmen. Uden dette lys, vil du finde det næsten umuligt at se noget på skærmen. Heldigvis kan den gennemsnitlige computerbruger normalt erstatte en bærbar blacklight i cirka 30 minutter ved hjælp af et par husstand værktøjer. Køb din erstatning baggrundsbelysning online på en laptop dele website. Fordi alle pærer er forskellige, tager sig tid til at købe den rigtige for netop din bærbare model; kigge efter den pære, der matcher din computers navn præcist.

Instruktioner

Fjernelse af LCD-skærmen

1 Fjern batteriet og / eller AC-adapter.

2 Fjern skruerne fra skærmen dækning ved hjælp af din skruetrækker. (Skærmen dækning er det plastlåg holder din bærbare LCD-skærm på plads.)

3 Pry åbne skærmen låget med fingrene, og træk det ud af den bærbare computer.

4 Fjern de skruer, der forbinder din LCD-skærm til metal beslaget understøtter skærmen. Disse skruer er placeret på siderne af den nu eksponerede bærbar skærm.

5 Læg din skærm ned på tastaturet af din bærbare computer, og find den datakabel tilsluttet til din bærbare computer. Fjern dette kabel.

Afslørende af baggrundslys

6 Fjern tape og folie fra siderne af skærmen, og placer den et sted, så du kan placere den tilbage på skærmen, efter du har foretaget reparationen.

7 Untape printkortet fra toppen af ​​LCD-skærmen, og læg den i en plasticpose for at holde den fri for statisk.

8 Frigør metalbeslaget holde i LCD-skærmen på plads med din skruetrækker. Fortsæt adskille beslaget, indtil du har adskilt skærmen i tre stykker: LCD-skærmen, kredsløb og skærmen basen.

9 Fjern de to eller tre transparente lag på toppen af ​​skærmen base med fingrene. Må ikke adskille dem; bare sætte dem alle ud til siden.

10 Lirke ud metal baggrundslyset dækslet med fingrene for at afsløre den tilbage pære.

Udskiftning af baggrundslys

11 Afklips baggrundslyset kabler fra de klip holder dem på plads. Adskil disse kabler fra enhver tape stykker holder dem på skærmen.

12 Fjern baggrundslys og reflektor (metalstykket holdt til i bunden af ​​LCD-skærm med dobbeltsidet tape).

13 Fjern gummi hætter på enderne af den nu-eksponerede baggrundsbelysning. Skub disse hætter op kablet til at afsløre stedet, der kræver lodning.

14 Fjern kablet fra det gamle lys, og bruge din loddekolbe at lodde kablet til den nye baggrundsbelysning. Udskift plasthætter på den nyligt loddet stedet.

15 Erstat baggrundslyset beslag, printkort, skærm og batteri som beskrevet ovenfor.

TIPS

  • Udskiftning din baggrundsbelysning er en kedelig proces, og er ikke beregnet til folk, der er computer-genert. Hvis din baggrundsbelysning kræver reparation, bringe det ind i en computer butik, inden du forsøger dig jobbet. Disse butikker kan ofte erstatte det for en mindre omkostning end man skulle tro.

relaterede artikler