Scribd Ulemper

March 3

Scribd er et dokumentdeling hjemmeside, der gør det muligt for en person at dele et dokument med nogen, uanset det format, det er i øjeblikket i. Selvom denne hjemmeside har nogle fordele og fordele for brugerne, er ikke perfekt. Nogle brugere oplever problemer med webstedet og foretrækker andre lignende løsninger.

svært Navigation

Et af de problemer, som nogle mennesker har med Scribd er, at det er svært at navigere gennem alle de dokumenter, som den indeholder. Når du kigger efter et bestemt dokument, du måske eller måske ikke være i stand til at finde det. Det har ikke en enkel grænseflade gør det muligt at søge efter bestemte dokumenter nemt som nogle af de tilsvarende online sites gøre. På grund af dette, at finde de dokumenter, du ønsker er hit eller miss.

Konvertering til Flash

Når du uploader et dokument til Scribd, har du mulighed for at konvertere den til Flash. Selvom dette er en velkommen funktion, er problemet med det er, at det kan tage lang tid at udføre. Når du uploader et dokument til dette formål, vil det blive placeret i en kø. Afhængig af volumen på det tidspunkt, kan det tvinge dig til at vente længere end forventet. Alt dette afhænger af, hvor mange mennesker beder om de samme ting på samme tid.

Deling kopibeskyttet indhold

Mens det oprindelige formål med Scribd var at dele gratis indhold med andre, har det forvandlet til en tjeneste, der deler ophavsretligt beskyttet indhold gratis. Da forvaltningen af ​​webstedet ikke regelmæssigt kontrollerer alle de dokumenter, der er uploadet til det, kunne man uploade et ophavsretligt beskyttet dokument uden at det bliver slettet. Dette har potentiale til at gøre ondt forfattere som deres indhold kan uploades til Scribd uden den rette tilladelse eller tilladelser.

indlejring af dokumenter

Med Scribd, har du mulighed for at integrere et dokument på din hjemmeside. Mens dette er en funktion, som mange webmasters finder tiltrækkende, er det ikke altid som forventet. Når du integrerer dokumentet, kan det undertiden komprimere dokumentet, så teksten er ulæselig. Du skal være forsigtig med den størrelse, du tildeler dokumentet på din side. Ellers kan du implementere en funktion, at ingen kan få adgang til fra dit websted.