Sådan Clear CMOS på HP Laptops

September 16

Sådan Clear CMOS på HP Laptops


CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor) henviser til batteridrevet, halvleder-chip placeret på en HP computerens bundkort. Det er, hvor BIOS gemmer vigtige oplysninger om pc'ens systemkonfiguration. CMOS er nødvendig for en HP bærbar computer og dens hardware til at køre stabilt.

Nogle gange er det dog nødvendigt at rydde CMOS, såsom hvis du mister din BIOS-adgangskode eller din BIOS er beskadiget. Rydning CMOS på HP laptops varierer afhængigt af modellen, men for en masse bærbare computere, processen kræver blot at fjerne batteriet for en kort periode.

Instruktioner

1 Strøm ned din HP bærbar. Fjern AC adapteren og andre perifere enheder. Vend computeren, så undersiden vender opad.

2 Ground dig selv, enten ved at røre et stykke umalet metal eller ved at bære en anti-statisk håndled-rem.

3 Find batteriet. Dette vil variere afhængigt af din bærbare model, men det er normalt placeret på bagsiden, nær bagsiden af ​​den bærbare computer. Gennemgå din bærbare dokumentation for at finde batteriet, hvis det er nødvendigt. Mange nyere modeller kræver, at du fjerner batteriet ved at slippe eller holde en eller to låse, så forsigtigt at trække batteriet ud. Nogle modeller kan i stedet kræve, at du skrue batteriet fra dets rum.

4 Efterlad batteriet ud af rummet i mindst 30 minutter. Forsøg ikke at tænde for computeren og ikke røre batteriet inden for dette tidsrum. Nogle HP bærbare computere kan kræve du udelader batteriet længere tid at rydde CMOS, andre kan tage kun 10 til 15 minutter for at nulstille.

5 Ground dig selv, og derefter sætte batteriet tilbage i HP bærbar. Snap batterilåsen på plads eller skrue låget på igen, hvis det er nødvendigt.


relaterede artikler