Sådan fjernes en Norton Protected papirkurven

March 25

Norton Protected papirkurven er en tilføjelse til ældre Symantec anti-virus programmer, der beskytter indholdet af Windows papirkurven, når virus er fundet. Den indstilling kontrollerer filerne i papirkurven, og det kan falsk flag slettede programmer overført til papirkurven ved dit operativsystem. Du kan fjerne papirkurven beskyttelse for at eliminere fejl i forbindelse med den anti-virus tilføjelse.

Instruktioner

1 Højreklik på "beskyttet Papirkurv" ikonet på skrivebordet og vælg "Egenskaber". Symantec-konfigurationen åbnes på skrivebordet.

2 Klik på "Global" fanen for at se en liste over de globale Symantec konfigurationsmuligheder. Vælg "Brug en Indstillinger for Alle Drev" fra drop-down boks. Klik på "papirkurven" fanen for at få vist indstillinger for skrivebordet papirkurven.

3 Klik på "Standard papirkurv", som udløser software til at fjerne Symantec version af papirkurven og vende tilbage til Windows-versionen. Skriv "Papirkurv" i tekstfeltet, som er den tekst, der vises efter ikonet på skrivebordet.

4 Fjern hakket ud for feltet "Vis Norton Protection status." Klik på "Norton Protection" fanen for at se et sekundært sæt af muligheder. Fjern fluebenet ud for "Aktiver Protection."

5 Klik på knappen med navnet "Tom Protected Files" og "Purge All" for at slette alle Norton beskyttede filer. Klik på "OK" for at gemme dine indstillinger.


relaterede artikler