Sådan Indsæt billeder man laver etiketter

October 29

Sådan Indsæt billeder man laver etiketter


Du kan indsætte billeder til at gøre hjemmelavede etiketter med tekstbehandling software. Uanset om du gør adresseetiketter, etiketter til hylderne i dit spisekammer eller navneskilte til et gensyn, kan du udskrive etiketter, du har personlig ved at indsætte dine egne billeder, multimedieklip eller andre billeder.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Klik på ikonet Word for at få et nyt tomt dokument.

2 Åbn labelskabelonen. Fra menuen Word, vælge Værktøjer og derefter Konvolutter / Etiketter. Der henvises til forsiden af ​​etiketten pakke og vælge den korrekte etiket type og størrelse. Klik på OK. En ny side vil komme op med en skabelon for de tomme etiketter.

3 Kopiering af et billede eller et billede fra din computer. Højreklik på billedet på din computer og vælg "kopier" fra drop-down menuen. Du kan også trykke på Ctrl-C eller Kommando-C på en Mac.

4 Indsæt billedet på etiketterne. Bring blank etiket side op og højreklikke et vilkårligt sted på siden. Vælg paste fra drop-down menuen eller Ctrl-V på en pc og Kommando-V på en Mac. Billedet vil automatisk udfylde, i sin oprindelige størrelse, i hver etiket på siden.

5 Ændre størrelsen på billedet, så det passer etiketten. Klik på billedet og en sort kontur vises. Klik og træk i hjørnerne for at ændre størrelsen på billedet. Klikke på midten af ​​billedet for at trække det fra et sted til et andet.

6 Tilføj tekst eller andre elementer til etiketterne til slut. Du kan tilføje yderligere elementer til etiketterne fra menuen Indsæt. For adresseetiketter, indsætte en tekstboks og skriv den ønskede tekst


relaterede artikler