Sådan Konverter en AVI til en NRG

April 20

Sådan Konverter en AVI til en NRG


Disc billedfiler, såsom ISO, anvendes ofte som virtuelle drev eller bare backup af disken. Dette giver dig mulighed for at montere ISO-filen som en diskdrev, hvilket er særligt nyttigt, hvis du ikke har en disk drev. Den NRG er en anden type disk billedfil og kan oprettes ved kun Nero Burning ROM. Enhver fil kan omdannes til en billedfil som en NRG, og det omfatter AVI-filer.

Instruktioner

1 Download og installer "Nero 9." Der er en række forskellige versioner af Nero, med et par af dem er gratis. Enhver vil gøre for denne proces.

2 Åbn Nero, og klik på "Data Burning" fra listen af ​​muligheder. Træk din AVI-fil i det åbne Nero vinduet, og det vil automatisk indlæse i programmet.

3 Klik på "Destination Drive" dropdown listen og vælg "Image Recorder" fra listen. Klik på knappen "Browse" og vælg et sted at gemme NRG fil. Klik på "Gem".

4 Klik på knappen "Burn" og din AVI fil vil blive omdannet til en NRG fil. Når processen er færdig, vil du være i stand til at montere NRG fil som et virtuelt drev eller brænde den til en disk.


relaterede artikler