Sådan Set Up FTP på en Mac Xserve

September 6

Mac OS X Server, det operativsystem, kommer installeret på en Xserve, indeholder en FTP (File Transfer Protocol) server, der kan bruges sammen med Mac og Windows fildeling. FTP server vil respektere brugerrettigheder og begrænsninger, som du oprettet i brugerkonti og giver en mulighed for anonym FTP til offentlig fildeling.

Instruktioner

1 Åbn Server Admin ansøgning fra mappen Programmer og derefter oprette forbindelse til din Xserve til at administrere det. Klik på "Indstillinger" og derefter "Tjenester". Klik på afkrydsningsfeltet FTP for at tænde den.

2 Klik på trekanten ved siden af ​​navnet på Xserve. Vælg FTP, og klik derefter på "Indstillinger" og fanen "Generelt". Gennemgå disse indstillinger til at afgøre, om de vil opfylde dine behov. Som standard vil FTP-serveren vært for op til 50 registrerede brugere og 50 anonyme brugere. Øg disse numre, hvis du forventer at have flere samtidige forbindelser. Tænd "Aktiver anonym adgang", hvis du ønsker at give folk mulighed for at forbinde til din FTP server uden en brugerkonto.

3 Oprette nye brugerkonti og grupper, der bruger Workgroup Manager-softwaren, som er nødvendigt for dine behov for sikkerhed til FTP-serveren. Spring dette trin, hvis du kører din FTP-server primært til offentlige downloads. Du kan bruge din eksisterende administrativ konto til uploads og anden vedligeholdelse.

4 Kopier filer, du ønsker at tjene mere end FTP i mappen "/ Bibliotek / FTPServer / ftproot /."


relaterede artikler