Sådan får Roblox kører på Ubuntu

November 11

Sådan får Roblox kører på Ubuntu


Spil Roblox pc-program i Ubuntu, hvis du foretrækker at køre et standalone spil program i stedet for at spille spillet via en webbrowser. Da Roblox PC-program ikke er designet til Linux brug, der kører Windows emulator er nødvendig. Installer Wine Windows emulator program, så du kan spille Roblox pc-program i Ubuntu.

Instruktioner

1 Klik på "Programmer" menupunkt på Ubuntu desktop dock og klik på "Ubuntu Software Center." Vælg "Rediger Software Kilder." Klik på "Anden Software" og vælg "Tilføj".

2 Skriv "PPA: ubuntu-vin / PPA" ind i "APT Line" feltet og klik på "Tilføj Source." Klik på "Programmer" og derefter klikke Vælg "Tilbehør." "Terminal".

3 Type "sudo apt-get install wine1.3" i terminalen kommandolinjen, og tryk på Enter-tasten. Vent på kommandoprompten for at vende tilbage og kontrollere, at der ikke er nogen, der vises i kommandolinjen output fejl.

4 Start Mozilla. Indtast Roblox hente URL i browserens adresselinje. Tryk på Enter-tasten. Gem "Roblox" installationsfilen til computeren og bemærk det sted, hvor overførslen er gemt.

5 Gå til det sted, hvor Roblox filen er gemt på computeren. Højreklik på "Roblox.exe" og klik på "Åbn med andet program" i menuen, der vises. Klik på "Brug en brugerdefineret kommando" område.

6 Skriv "vin" i tekstfeltet vises og tryk på Enter. Højreklik på "Roblox.exe" og klik på "Åbn med" i menuen, der vises. Vælg "Vin."

7 Klik på "Programmer", og vælg "Vin." Klik på "Programmer" og vælg derefter "Roblox Studio". Klik på menuen "Funktioner" i det vindue, der vises, og vælg "Indstillinger". Klik på "OK" i vinduet, der vises. Klik på "Rendering", og vælg "graphicsMode." Klik på drop-down boks. Vælg "OpenGL" valgmulighed. Klik på "Luk" og derefter klikke på "OK", hvis et vindue vises.

8 Klik på menuen "Filer" og vælg "Ny" for at begynde at spille Roblox.


relaterede artikler